Apple negeskeun yén iPhone 6S gaduh batréna langkung alit

Ngurangan batré IPhone 6S

Seueur detil sababaraha hal anu kaselip kana pidéo anu ditingalikeun ku Apple nalika presentasi, sapertos email anu nunjukkeun tanggal rilis OS X - El Capitan. Nah ayeuna nganalisis video anyar sigana perusahaan anjeun kedah nurunkeun panyimpenan énergi batréna pikeun masihan rohangan pikeun palaksanaan anyar sapertos anu tiasa ditingali dina pidéo pidéo 3D Touch. Ieu warta goréng pikeun pangguna pamungkas, sabab umur batre na diragukeun salah sahiji masalah anu paling kontroversial dina iPhone.

Pidéo negeskeun yén iPhone 6S dibawa batré 1715 mah, anu negeskeun gosip baheula. Ieu ngakibatkeun turunna ampir 100 mah dibandingkeun sareng batré 1810 mah anu ditepikeun ku iPhone 6. Tapi henteu ngan ukur iPhone 6S anu gaduh pangirangan ieu, iPhone 6S Plus ogé parantos kapangaruhan, janten ti 2910 mah dugi ka 2750 mah, Sanaos ieu aspék kadua henteu dikonfirmasi, upami rumor neraskeun jalanna sabab parantos ngiring nganggo batré iPhone 6, éta bakal. Kira-kira menit 2:45 tina pidéo ieu anjeun bakal tiasa ngahargaanana.

http://youtu.be/cSTEB8cdQwo

Anu jelas nyaéta bakal aya seueur alesan kunaon batréna parantos ngirangan, tina mesin taptik ngalangkungan 3D Touch sareng rohangan anu dianggo dina telepon ieu, batréna sanés janten poko anu paling tiasa dianggo. dina iPhone, teu aya batré anu langkung handap anu kahartos ngémutan yén téknologi énggal ogé bakal dianggo anu sigana bakal langkung nganggo. Tiasa waé iOS 9 nyandak kejutan optimasi anu pikaresepeun sareng hemat batré sareng éta sababna Apple henteu ngoyagkeun leungeun nalika ngirangan batréna.

Urang tiasa ngaduga sakedik atanapi teu nanaon sateuacan iPhone 6S mimiti dijual sareng ulasan mimiti masihan kami ide umum ngeunaan panggunaan batréna, tapi pangurangan batréna mangrupikeun hal anu paling henteu nyéépkeun urang tukangeun ceuli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose bolado cenahna

    Kirang batré sareng latar tukang animasi énggal ... Seungit kuring, 2.750mAh dugi ka 2,910mAh anu ngagaduhan Iphone 6plus ayeuna, sigana konsumsi bakal lumayan katingali sareng dina iPhone 6s .. 1710mAh? Serius ?? Kuring henteu mamatahan saha waé pikeun nyandak 6an, mojang kuring gaduh 6 sareng ngecasna dua kali sapoé .. Sigana mah taun ieu masalah batréna, aranjeunna bakal ngabaptis salaku .. "batrecharge" 😀

  2.   Carlos cenahna

    Upami aranjeunna henteu nyerna nanaon tina batréna, jelas! Buka musibah !!! Kuring ngeusi batre ku plus kuring unggal wengi sapertos kieu sareng kuring henteu kantos habis batré ... Ayeuna supados 6S Plus henteu dugi ka kuring !!! Naon lawon ... kuring henteu ngartos ... Batréna penting pisan ... Aranjeunna parantos luncat dina kualitas dina plus tapi ayeuna aranjeunna mundur sababaraha léngkah ... Teu kahartos !!!

  3.   AntonioM cenahna

    indung abdi ,,, aranjeunna mundur siga keuyeup !! kirang batréna? ku Gusti ... euweuh urusan sakumaha saé A9 énggal, saur alat ieu parantos peryogi batré tambahan anu saé kanggo dinten ka dinten, di luhurna aranjeunna parantos ningkatkeun beurat sareng kandelna nempatkeun langkung alit batréna ,,,, ieu henteu asup akal!