Apple ngapdet AirPods, AirPods Pro sareng AirPods Max

 

Apple parantos ngaluncurkeun a update firmware anyar pikeun rentang pinuh ku headphone nirkabel sahingga ngahontal versi anyar 4e71.

Upami anjeun gaduh sababaraha AirPods, anjeun gaduh apdet énggal anu sayogi pikeun ngapdetna. Husus, Apple geus ngarilis versi anyar tina firmware pikeun AirPods 2 sareng 3, AirPods Pro, sareng AirPods Max, ngan nyésakeun AirPods generasi kahiji, anu tos lami teu dijual. Firmware anyar namina 4e71, sareng éta bakal otomatis dipasang dina headphone anjeun. Apple biasana henteu masihan detil ngeunaan pembaruan headphone na, sareng waktos ieu sanés pengecualian tina norma, janten ayeuna urang henteu terang naon waé warta anu aya dina pembaruan ieu.

Kumaha terang versi firmware anu aya di AirPods anjeun? Gampang terang, anjeun ngan ukur kedah nyambungkeun AirPods, naon waé modélna, ka iPhone atanapi iPad anjeun, sareng dina Setélan, dina bagian Umum sareng dina submenu Émbaran, anjeun tiasa pariksa versi firmware anu dipasang. Penting pisan yén AirPods disambungkeun ku Bluetooth, upami henteu item ménu éta moal muncul dina layar.

Kumaha ngabentuk apdet AirPods? Teu aya jalan pikeun ngaluncurkeun apdet sacara manual, janten anjeun kedah ngantosan firmware énggal diunduh kana headset sareng pasang. Hiji-hijina jalan pikeun nyepetkeun prosésna nyaéta nempatkeun AirPods dina kasusna, pasang muatanana sareng buka wadahna pikeun nyambung ka iPhone atanapi iPad anjeun, sareng ku cara ieu sigana undeuran pembaruan langkung gancang.

Naha anjeun parantos ngapdet AirPod anjeun? Naha anjeun perhatikeun parobahan naon waé saatos masang firmware énggal? Nya, tinggalkeun koméntar kalayan warta anu anjeun tiasa ngadeteksi. Kami bakal nyebarkeun inpormasi pas urang terang langkung seueur ngeunaan versi énggal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nada cenahna

    Kalayan pembaruan terakhir, airpods generasi kahiji kuring dicas, anu ngaduruk batréna. aranjeunna bisa geus ngarilis firmware ieu ogé nyoba ngalereskeun eta.

    Abdi sieun pisan upami henteu nganggo pembaruan ieu atanapi anu salajengna, airpod generasi kadua anu nembé ngagaleuh bakal dicas. Upami éta kajantenan deui kuring bakal ngantunkeun ékosistem iphone salamina. Toleransi kuring parantos rada handap.