Apple ngarencanakeun pikeun ngarusak hubunganana sareng Intel sareng ngembangkeun chip sorangan pikeun Mac

Produk Apple

Garis beureum Apple beuki jelas. Jalma-jalma Cupertino hoyong ngadamel parangkatna ngalir dina ékosistem dimana sadaya alat disambungkeun dina tingkat perangkat lunak sareng perangkat keras, nawiskeun pangguna sanés kauntungan ngan ukur dina tingkat fungsionalitas tapi ogé dina tingkat ngaluncurkeun produk énggal.

Warta éta asalna tina tangan Bloomberg. Apple nganggap putus hubungan na sareng Intel ti taun 2020 ngarancang sapertos kieu chip sorangan pikeun Macs, dina cara nu sami yén anjeunna ayeuna mendesain chip A-series kanggo iDevices. Baris tindakan ieu anu disebatna Kalamata éta ngagaduhan akibat anu kuat pikeun Intel dina pasar saham anu nilai sahamna turun 7,5% ayeuna-ayeuna.

Apple serius sareng maksudna pikeun ngarusak hubungan sareng Intel

Ieu serius. Numutkeun inpormasi anu diala ku Bloomberg, Eksekutif luhur Apple tiasa nyatujuan éta Proyék Kalamata. Proyék ieu dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun sadaya alat (kalebet Macs, iPhone, sareng iPads) dianggo ku cara anu sami sareng terintegrasi. Proyék, konon parantos disahkeun ku éksékutip senior, bakal ngagaduhan sababaraha tahapan dugi ka 2020.

Data anyar ieu ngagaduhan hubungan anu saé sareng anu diala sababaraha bulan ka pengker di mana kami ngawartosan yén Apple tiasa mikir ngamungkinkeun pamekar ngarancang aplikasi ios anu teras tiasa dijalankeun dina Macs. Tujuan tina proyék ieu nyaéta ngaleungitkeun kumpulan chip anu didamel ku Intel sareng Qualcomm, sareng ngarancang chip sorangan sakumaha anu ayeuna dilakukeun ku iPhone sareng iPad.

Nyiptakeun chip anjeun nyalira bakal ngijinkeun integrasi sadaya alat anjeun dina ékosistem ciptaan anjeun nyalira dimana sadaya alat bakalan aya téknologi anu tangtu anu didamel sareng dirarancang ku insinyur anu sami. Proyék ieu diarepkeun dimekarkeun dina sababaraha tahapan sareng bakal réngsé dina 2020, Nalika sadaya alat diarepkeun nyandak chip anu didamel ku insinyur Apple.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Nya, kuring rada kasieun éta leres. Ampir pastina kamungkinan ningkatna windows 10 dina partisi sanés anu nganggo bootcamp bakal réngsé