IPhone laun? Ngarobih batréna tiasa ngalereskeunana

Batré IPhone 6s

Keluhan pangguna modél iPhone anu langkung lami sareng édisi anyar ios anu diluncurkeun dina pasaran mangrupikeun Palasik: animasi langkung laun tibatan biasana, reboot anu teu disangka-sangka, aplikasi anu teu jalan sakumaha kuduna sareng, langkung ti éta, batré anu henteu lami salami sateuacanna. Nalika iPhone anjeun umur tilu atanapi langkung, anjeun parantos terang yén masalah munggaran biasana mimiti muncul sareng, upami anjeun hoyong pisan, anjeun panginten kedah mikir ngeunaan anu anyar.

Nya, sakumaha urang tiasa maca dina serat tina reddit Masalah batré sareng kinerja ieu panginten aya hubunganana sareng disababkeun ku Apple nyalira. Seueur pangguna anu nyatakeun kumaha ngaganti batréna dina alat lami anjeun ku batré énggal ngajantenkeun kinerja langkung hadé malah ngawujudkeunana dina patokan anu dilaksanakeun. Naha Apple ngalambatkeun iPhone sareng masalah batré?

Umur batré rata-rata iPhone mangrupikeun anu panghandapna dina sadaya alat Apple, ngan ukur payun iPod. Batré iPhone didesain pikeun ngajaga 80% kapasitas aslina saatos 500 siklus muatan (iPod ngan ukur 400 siklus). IPad, Apple Watch atanapi MacBook didesain pikeun ngajaga 80% saatos 1000 siklus muatan, dua kali ti iPhone. Upami urang tumut kana akun yén iPhone biasana kedah diisi pinuh unggal dinten, saatos dua taun batréna parantos gaduh kapasitas ngirangan anu bakal ngajantenkeun urang mimiti kedah ngarobihna. Ieu moal kajadian sareng iPad atanapi MacBook dugi ka saatos tilu taun, upami urang ngeusian deui unggal dinten, anu teu biasa dina alat ieu kalayan otonomi anu langkung ageung.

Naon anu lumangsung saatos dua taun éta? Batré iPhone mimiti kurang, urang perhatoskeun yén éta henteu lami deui salami kedahna sareng yén anu sakali ngeusi ulang sadinten ayeuna aya dua, atanapi bahkan tilu, kalayan panggunaan anu sami sakumaha biasana. Kami nyalahkeun édisi anyar ios, tapi sanaos ieu tiasa janten faktor anu mangaruhan, kanyataanna nyaéta batréna parantos dina kaayaan goréng.

Anu dibahas dina thread Reddit nyaéta éta Apple, sadar kana kagagalan ieu, ngahaja ngalaunan iPhone supados batréna langkung lami, ngirangan kakuatan tina prosésor supados konsumsi langkung seueur kontén. Seueur pangguna parantos kéngingkeun kasimpulan ieu saatos mariksa skor uji kinerja sateuacan sareng saatos ngaganti batréna kalayan anu énggal. Jelas Apple jempé kana masalah ieu, tapi éta moal janten wajar pikeun ngalakukeunana. Naha iPhone anjeun laun? Mungkin batré énggal mangrupikeun solusina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Alberto Guerrero cenahna

    Éta panasaran, sabab dina mimitina éta henteu kedah mangaruhan dina mimitina tapi naon waé tiasa kajantenan.

  2.   Marc cenahna

    Upami aranjeunna nurunkeun kinerja prosesor supados batréna tiasa langkung lami, leres. Tapi kuring pikir dasarna nyaéta hardware, utamina Ram, anu ngajadikeun hésé pikeun pembaruan parangkat lunak. Pokokna, iPhone 6 kuring sareng ios 11.2 parantos lumayan saé pikeun anu kuring ngarepkeun nalika kuring mésér taun 2014.