Béta kaopat pikeun pamekar watchOS 7.6, iPadOS sareng ios 14.7 ayeuna sayogi

ios 14

Mesin Cupertino anu aya hubunganana sareng peluncuran apdet anyar masih gajih. Sanaos fokusna nyaéta dina sistem operasi énggal kalebet ios sareng iPadOS 15, Apple tetep nyayogikeun pembaruan pikeun parangkat lunak na antiguo. Éta pembaruan kahareup kalebet watchOS 7.6, iPadOS sareng ios 14.7, pembaruan ios salajengna 14. Sababaraha jam ka pengker, éta betas kaopat pikeun pangembang sareng tujuan pikeun ngahontal vérsi anu dioptimalkeun cukup pikeun peluncuran resmi na. Saatos opat betas, henteu aya parobihan anu ageung dideteksi dibandingkeun sareng versi sateuacanna, janten peluncuran éta tiasa ampir caket.

Apple tetep damel dina watchOS 7.6, iPadOS sareng ios 14.7

El puseur pamekar Apple parantos ngingetkeun ngeunaan datangna Béta pamekar kaopat pikeun watchOS 7.6, iPadOS, sareng ios 14.7. Pikeun ngaksés pembaruan na, kantun unduh profil tina portal dina alat anu cocog. Teras angkat ka "Pembaruan Parangkat Lunak" dina Setélan alat. Upami anjeun parantos gaduh béta tina vérsi ieu dipasang, anjeun kedah ngaksés bagian pembaruan dina cara anu sami sareng teras teras ngaunduh sareng ngapdét deui engké.

Kabaruan anu dipendakan dina ios 14.7 minimal kecuali datangna inpormasi ngeunaan kualitas hawa dina aplikasi Cuaca di sababaraha nagara, kaasup Spanyol atanapi Perancis. Pilihan ogé parantos kapendak pikeun nyetél waktos anu sanés dina HomePod atanapi HomePod mini tina aplikasi Home dina iPad.

Kualitas udara di ios 14.7
Tulisan anu aya hubunganana:
ios 14.7 bakal nyandak inpormasi ngeunaan kualitas hawa dina aplikasi Cuaca ka nagara sanés

ieu pembaruan minor pikeun watchOS, iOS sareng iPadOS Aranjeunna tujuan pikeun ningkatkeun pidangan sareng ngarengsekeun kasalahan langkung seueur tibatan ngaluncurkeun kabaruan utama, kumargi éta sistem operasi anu énggal, anu bakal resmi dirilis dina usum gugur taun ieu. Samentawis waktos, urang kedah nyimpen alat urang dina versi anu pangénggalna pikeun ngajamin kasalametan aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.