Babandingan video batré tina Apple Watch Series 0 ka Series 7

Otonomi Apple Watch

Salah sahiji novelties anu ditambahkeun dina anyar Apple Watch Series 7 nyaeta naon unggal pamaké hayang, batré saeutik deui. Dina hal ieu, kabeneran aya bédana antara Apple Watch Series 7 anyar sareng modél saacanna dina angka batré nyata henteu hébat teuing. Apple henteu nambihan batré anu langkung ageung tibatan anu urang gaduh dina Series 6 tapi Naha batré modél énggal bakal langkung lami tibatan modél sateuacana? Kumaha upami model heubeul atanapi SE? Nya, pidéo ieu bakal ngaleungitkeun urang ragu.

Dina bewara munggaran yén tés anu dilakukeun ku pangguna ieu sareng dirékam dina pidéo cukup pikaresepeun. Urang bisa nyebutkeun éta anjeunna junun nyieun "ramo manusa palsu" nu ketok dina layar supados ieu tetep aktip terus ... Kami pikir éta saé pisan:

Éta mangrupikeun saluran Youtube tina HotshotTek sarta nembongkeun kami ngabandingkeun nyata spektakuler ieu konsumsi batré sadaya model Apple Watch ti Apple:

Alat pikeun ngaluarkeun pulsa dina layar pasti bakal kaget anjeun sapertos kuring. Jelas naon ogé héran tanpa nyieun teuing "spoiler" hasil diala dina test ieu teh bédana brutal dina otonomi antara model panganyarna tina Apple Watch jeung kahiji diluncurkeun ku Apple di 2015. The chicha video ieu antara menit 3 jeung menit 5. Kami jelas yén batré alat urang téh bagian pangpentingna sapanjang kalawan layar tur conclusions diala ku video ieu pasti moal ninggalkeun acuh ka taya sahijieun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.