Babandingan speed 10.1 sareng ios 10.0.2 sareng ios 9.3.5

ios 10-1

Sababaraha dinten ka pengker, Apple ngaluarkeun versi akhir tina iOS 10.1, pérsi anu ngaktipkeun modeu potret, modeu anu ngamungkinkeun kabur latar tukang gambar anu urang candak nalika nyandak poto hiji jalma, sanaos algoritma na ogé sanggup ngadeteksi objék sareng sasatoan, sanaos henteu diprogram pikeun éta. Salaku tambahan, éta ogé ngajawab masalah sareng terminal Android Wear, terminal anu teu tiasa ngaitkeun sareng modél iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus énggal. Pembaruan énggal ieu ogé nyandak kami paningkatan kinerja sareng kaamanan alat. Tapi naha éta parantos ningkat pisan dina kinerja? Dina video salajengna urang bakal parios deui.

Deui deui jalma-jalma ti iAppleBytes parantos ngalaksanakeun tés kinerja anu béda-béda pikeun mariksa naha pembaruan panganyarna ngeunaan iOS, 10.1 langkung gancang tibatan dua vérsi ios sateuacanna tanpa tumut kana vérsi akhir anu dirilis, nyaéta kalayan ios 10.0.2 .9.3.5 sareng ios XNUMX. Babandingan parantos sareng sadayana terminal iPhone cocog sareng versi ieu, nyaéta, sareng iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 sareng iPhone 6s. Sacara logika, iPhone 7 henteu acan kalebetkeun kana vérsi ieu sabab henteu kantos ngaliwat ka tangan ios 9 yén upami éta kontemplasi dina tés ieu.

ios 10.1 vs ios 10.0.2

Dina pidéo éta urang tiasa ningali kumaha ios 10.1 henteu langkung gancang tibatan vérsi munggaran anu sumping ti ios 10, janten urang tiasa gampang sésana terang yén pamutahiran anu diwanohkeun ku Apple dina pembaruan utama anu munggaran ieu henteu mangaruhan kinerja alat. . Waktu ignition sacara praktis sami sareng hasil anu ditawarkeun ku Geekbench, tah teu aya alesan pikeun henteu ngamutahirkeun vérsi anyar ieu.

ios 10.1 vs ios 9.3.5

Di sisi anu sanésna, upami urang ngabandingkeun éta sareng ios 9.3.5, carita na bakal robih lengkep, saprak iOS 10.1 langkung laun pikeun ngahurungkeun iPhone 5s sareng iPhone 6s. Salaku tambahan, tés Geekbench langkung gancang dina ios 9.3.5 sanaos bédana henteu cekap henteu diénggalan ka iOS 10.1.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Xavi Couselo Lopez cenahna

    Abdi tiasa nyatakeun yén ios 9 langkung gancang tibatan ios 10 dina sadaya modél. Kuring parantos nyobian iPad Air 2 sareng iPhone 6 sareng éta masih gancang dina iOS 9 salawasna.
    Sigana konyol, tapi sababaraha detik langkung laun dina unggal vérsi, nalika 10 taun kalangkung, alat janten 10 atanapi 15 detik langkung laun.
    Anjeun teras-terasan ngamutahirkeun, sareng anjeun sadar yén performa dicandak ti anjeun ... konyol ku konyol, anjeun ngalambatkeun. Sanés lulucon. Abdi henteu ngamutahirkeun.

  2.   Clockmaker TwoZero Point cenahna

    Dilema pikeun ngamutahirkeun atanapi henteu ningkat upami urang ngémutan yén kerentanan dina CoreGraphics (CVE-2016-4673, dibereskeun dina ios 10.1) tiasa ngijinkeun palaksanaan kode salaku root (éta tiasa, kuring henteu yakin ogé kuring henteu ngagaduhan élmu pikeun mastikeun éta).

    Éta henteu kedah hartosna yén urang bakal ningali jailbreak teu lami, tapi sanés mangrupikeun hal anu dikaluarkeun ogé.

  3.   arturorivasa cenahna

    Hayu urang jujur: langkung seueur fitur, performa langkung handap, salawasna ... Sababaraha prosés dioptimalkeun tapi upami dimana kuring ngalakukeun 10 hal, ayeuna kuring ngalakukeun 12, waktos na langkung lami.