Nitrogén cair, blénder sareng cai, sadayana sakedik pikeun ngarecah iPhone 6 Plus

iphone 6 tambah 2

Leupaskeun iPhone 6 Plus Pas anjeun mésér éta, éta mangrupikeun hal anu henteu deui ngagaduhan seueur patalina sapertos ti saprak hasilna sok sami. Ayeuna aranjeunna milarian cara pikeun narik langkung seueur perhatian sareng pikeun ieu, henteu langkung saé tibatan tunduk kana mobile Apple anu anyar pikeun manpaat nitrogén cair, adun, samangkok cai sareng murag.

Sanaos jinis buktina ieu henteu nyayogikeun urang, kedah dipikaterang yén di tukangeunana aya padamelan anu hadé dina tingkat rakitan sareng alat anu dianggo pikeun ngarékam pidéo, nawiskeun nembak gerak lambat ngagunasika di mana urang tiasa nampi tés setrés dina sagala kaindahanana.

Dina pidéo munggaran kami ningali iPhone 6 Plus nyobian ngalirkeun tés anu béda sapertos résistansi kana cai atanapi tetes tina jangkung sareng jabatan anu béda. Hasil pamustunganana bencana, tapi sahenteuna sababaraha tés ngalirkeunana sacara relatif saé tanpa karusakan serius anu meryogikeun perbaikan.

Dina pidéo anu kadua ieu, aranjeunna ngenalkeun iPhone 6 Plus dina a adun profesional anu ngajantenkeun kana lebu sareng lebu toksik dina sababaraha detik.

Urang béréskeun kompilasi pidéo ku ékspérimén anu pikaresepeun nitrogén cair, unsur anu dina kaayaan ieu dina suhu ampir -196º sahingga sanggup ngabekukan naon waé dina sababaraha detik, maka urang kedah nangan diri ku sarung tangan atanapi kaduruk anu bakal dialami bakal panasaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Kuring masih mikir yén ieu mangrupikeun iPhone anu paling rapuh sadayana….

  2.   Jose Garcia cenahna

    Gusti, hahaha, tés ieu henteu nyumbang nanaon tapi éta pisan ngahibur XD (Upami kuring gaduh artos kanggo mésér seueur iPhone sareng ngancurkeunana, kuring bakal laksanakeun.

    P.S. Pidéo anu terakhir panginten anu mimiti, leres? (Nyarioskeun urutan pidéo, sanés topikna) Kusabab aya panjelasan anu hadé ngeunaan naon anu bakal anjeunna laksanakeun ku seueur peralatan.

    1.    Jose Garcia cenahna

      Éditan: Hilap PD.