Foxconn maju rencana na pikeun ngamimitian ngadamel layar OLED pikeun iPhone

Fokus

Foxconn mésér divisi tampilan Sharp di awal 2016, dina upaya nyobian teuleum ka dunya telepon supados henteu ngan ukur nyobian ngarakit komponén anu béda anu disayogikeun ku pabrik alat utama anu ngandelkeun éta. Raksasa Asia. Numutkeun ka gosip panganyarna anu datang ti Cina, via DigiTimes deui, kota iPhone, Zhengzhou, nyaéta ngalakukeun persiapan anu diperlukeun pikeun tiasa ngamimitian ngadamel panel OLED yén Apple bakal peryogi salami mangtaun-taun ka payun.

Sanaos sajumlah ageung jutaan anu Foxconn kedah mayar kanggo ngambil alih divisi tampilan, lPerusahaan Cina kedah nanem modal sakitar 900 juta dolar pikeun ngarobih pepelakan dimana layar LCD didamel sahingga ka hareupna bakal janten téknologi OLED. Perusahaan Foxconn tiasa ngamimitian hirup sareng nyayogikeun sadayana anu diperyogikeun pikeun Apple sawaktos-waktos di 2019.

Mimitina perusahaan di Cupertino bakal ngaluncurkeun ngan hiji modél nganggo téknologi OLED pikeun taun ieu. Pikeun taun 2018 atanapi 2019 sadayana modél Apple anu pencét pasar dina nami iPhone bakal dikelola ku layar OLED. Salami taun kahiji, nyaéta, 2017, inpormasi pangénggalna nyatakeun yén éta bakal Samsung anu bakal ngatur ngadamelna, perusahaan anu ngagaduhan pangalaman anu cukup dina hal ieu.

IPhone anu sakuduna dituju dina taun ayeuna nganggo layar OLED tiasa janten édisi khusus pikeun miéling ulang taun ka-XNUMX tina presentasi iPhone, ulang taun anu parantos kajantenan ayeuna. Sababaraha jam ka pengker kuring nyebarkeun tulisan anu anjeun tiasa tingali évolusi sareng karakteristik sadaya modél iPhone anu ténar di pasar saprak 9 Januari 2007.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro cenahna

    Upami aranjeunna tungtungna mutuskeun Samsung pikeun taun ieu, kuring hilap mésér iPhone salajengna.

    Kuring ngagaduhan dua Galaxy sareng hal anu sami kajadian ka duanana: piksel diduruk. Layar "Amoled" katingalina saé, kuring ngaku, tapi duanana gagal sami. Dina titik-titik anu tangtu layarna konéng. Dina salah sahiji tina dua anu kuring gaduh, garis gedé keyboard sareng sadaya eusi anu ditampilkeun ti dinya, sadayana konéng. Kacida bagja, jujur. Éta katingalina saé pisan, kuring terang, tapi henteu aya gunana lamun dina waktu éta "ngabakar" kuring langkung resep LCD harita.

    Gerbang Layar dina iPhone ka-XNUMX? Samsung?

    Henteu nuhun. Salam.