Gosip ngeunaan Apple Watch Series 8 Perbaikan Deteksi Saré Naék

Apple mangrupikeun perusahaan anu ngahaturanan seueur karyana pikeun inovasi, tapi dina waktos sanés éta ngaktifkeun mesin kauangan pikeun ningali perusahaan-perusahaan sanés anu ngalakukeunana saé. Ieu lumangsung kalawan Beats kalawan kalawan Beddit, perusahaan husus dina ngawas sare. Beddit ngagabung Apple dina 2017, sareng saatos éta aranjeunna ngaluncurkeun monitor bobo pangénggalna perusahaan di 2018. Saatos éta aranjeunna henteu acan ngadamel pengumuman naon waé anu aya hubunganana sareng perusahaan dugi ka ayeuna ... Apple parantos mutuskeun pikeun "mareuman" Beddit sareng ieu ngan ukur gaduh hiji harti: Apple nyiapkeun pikeun ningkatkeun pangawas bobo pikeun Apple Watch Series 8 anu bakal datang. Tetep maca yén kami nyarioskeun ka anjeun sadaya rinci ngeunaan pengumuman ieu.

Ieu kudu ngomong yén sanajan geus lila Apple kaala Beddit (praktis 5 taun), aya gerakan di duanana pausahaan. Salaku ceuk urang, aranjeunna dibuka dina 2018 monitor Beddit panganyarna, sarta ogé dieureunkeun ngarojong Android. Apple terus ngajual Beddit Sleep Monitor di Apple Stores tapi ayeuna aranjeunna parantos ngeureunkeun jalur hardware ieu. A monitor éta Éta ngamungkinkeun urang sacara otomatis ngukur waktos sare urang, urang denyut jantung, la engapan, la suhu y kandungan cai pangkeng, komo urang ngorondang. Kabéh berkat saeutik strip sensor nu urang kudu nempatkeun dina kasur urang. 

Ayeuna saatos "pareumanana" Gosip anyar muncul anu nempatkeun Apple Watch Series 8 salajengna salaku pewaris fungsi ieu. Masuk akal saprak Apple Watch mangrupikeun alat sénsor Cupertino par excellence, sareng sakumaha anu urang bahas dina podcast terakhir urang, sensor tiasa janten protagonis tina renovasi salajengna. Ieu bakal renovasi kirang paling dipikaresep, tapi Ngawaskeun bobo tiasa janten spanduk Apple Watch Series 8 salajengna. Sareng anjeun, naha anjeun mikirkeun nganyarankeun Apple Watch anjeun taun ieu upami anjeun kéngingkeun sénsor ngawas bobo énggal?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.