Grup Facebook ayeuna ngamungkinkeun kami ngatur kelompok urang

Logo Facebook

Sanaos kuring resep kana Facebook ngahijikeun sadaya jasa dina hiji aplikasi, kuring kedah nyatakeun yén kanyataan éta Grup Facebook Ngagaduhan aplikasi sigana henteu goréng pikeun kuring, nyaéta, kuring mikir yén grup tiasa janten bagian tina 'sisi sanés jaringan sosial' ku ngabagi langkung seueur inpormasi. Dina grup anjeun tiasa ngabagi seueur eusi sareng misahkeun tina profil kami sareng feed warta kami, éta langkung saé ngagaduhan aplikasi pikeun ngatur sadaya kelompok urang. Grup Facebook Parantos diapdét nambihan fitur-fitur énggal sapertos kamungkinan ngatur sadaya kelompok urang pikeun ngajaga organisasi anu ketat sareng henteu musna upami urang ngagaduhan seueur.

Aplikasi pikeun ngatur grup Facebook terus ningkat

Tingali sadaya grup Facebook anjeun dina hiji tempat. Ngabahas, ngarencanakeun sareng kolaborasi kalayan gampang tanpa gangguan. Turutan kelompok anjeun didieu atanapi dina Facebook, mana waé anu gampang pikeun anjeun.

Dupi anjeun kantos dipikirkeun kelompok jaringan sosial pangageungna? Numutkeun ka Mark Zuckerberg urang tiasa nyiptakeun kelompok pikeun saha waé: lingkungan, wisata, kulawarga, sakola, padamelan sareng tim, jst ... Ngalangkungan grup sareng Facebook ieu urang tiasa ngirimkeun sagala rupa inpormasi: poto, video, koméntar, téks, ideu sareng naon anu kudu dilakukeun. abdi langkung penting: ngamimitian paguneman antara anggota anu béda dina kelompok.

Grup Facebook ngagaduhan aplikasi khusus di App Store anu parantos diénggalan kana vérsi 11 nambahan fitur-fitur anyar ieu:

  • Organisasi: ti ayeuna urang bakal tiasa ngatur sareng ngatur kelompok paporit urang supados henteu kaleungitan hubungan sareng jalma anu urang resep atanapi bahkan sareng jalma anu kedah damel babarengan.
  • Poto sareng acara: Poto sareng acara grup ayeuna gaduh bagian khusus dina unggal grup, dimana urang tiasa nalungtik sadaya albeum anu dikirim sareng terang naon anu pasini salajengna sareng grup.

Facebook resep jalma pikeun berinteraksi, ngarah naroskeun pendapat dibandingkeun sareng versi sateuacanna. Naon anu anjeun pikirkeun, Naha vérsi 11.0 ningkat tibatan anu sateuacana?

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.