Gurman ngaramalkeun langkung seueur papacangan sareng aplikasi énggal dina ios 16

ios 16

Aya sababaraha minggu deui pikeun ngamimitian WWDC22, acara pangbadagna taun pikeun pamekar Apple. Dina acara ieu urang bakal terang sadayana warta ngeunaan sistem operasi anyar tina big apel: ios 16, watchOS 9, tvOS 9 sareng seueur deui. Ayeuna waktuna pikeun ngabayangkeun naon fungsi anu urang ngarepkeun, naon rumor anu paling sering didangu dina dinten-dinten ayeuna sareng, paling luhur, naon anu paling dipercaya. Sababaraha jam ka tukang, analis anu kasohor sareng populér Mark Gurman mairan éta iOS 16 bakal mawa aplikasi Apple anyar sareng cara anyar pikeun berinteraksi sareng sistem operasi. Naon anu dilakukeun ku Apple?

ios 16 tiasa kalebet aplikasi Apple énggal

Aya seueur gosip anu muncul di sabudeureun ios 16 dina sasih bulan. Ieu diperkirakeun yén sistem operasi anyar ieu moal kaasup parobahan radikal dina desain. Sanajan kitu, Apple bakal ningkatkeun interaksi pangguna sareng sistem operasi sareng bakal ngenalkeun langkung seueur fitur privasi ku cara ngalegaan fitur anu kalebet dina iCloud+.

Tulisan anu aya hubunganana:
ios 16 bakal mawa langkung seueur fitur privasi ku ngalegaan iCloud Private Relay

rumor ieu geus ngaronjat sarta jadi leuwih solid berkat informasi anyar ti analis well-dipikawanoh tina Bloomberg Mark Gurman. analis ngaklaim yén Apple bakal ngenalkeun aplikasi resmi anyar kalawan nu mantuan pamaké pikeun dilegakeun pangalaman maranéhanana di ios. Sajaba ti éta, bakal ningkatkeun interaksi pamaké sareng sistem operasi ngaliwatan cara anyar interaksi.

Teu acan dijelaskeun naon cara interaksi ieu, tapi kami ampir yakin yén éta bakal berorientasi, atanapi sahenteuna sababaraha diantarana, pikeun ngaronjatkeun interaksi jeung widget. Widget statik sareng ngan ukur nunjukkeun inpormasi. Panginten iOS 16 ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng aranjeunna pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu ngan ukur masihan inpormasi tapi ogé ngontrol sistem operasi tina layar utama.

Gurman ogé ngarepkeun yén warta dina watchOS 9 bakal penting pisan, khususna ditujukeun pikeun perbaikan Kaséhatan sareng ngawaskeun kagiatan pangguna. Hayu urang émut yén novelties ieu bakal nimbulkeun masa depan Apple Watch Series 8 anu bakal ningali cahaya dina satengah kadua 2022.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.