Hello produser Sunshine tina Morning Show tiasa dipésér ku Apple

Acara énjing

Sigana mah Apple ngagaduhan pandangan anu hadé dina jasa sareng dina hal ieu éta bakal ningkatkeun pilihan mésér perusahaan produksi Hello Sunshine anu bertugas ngahasilkeun serial Apple TV + populér The Morning Show. Ieu moal janten hal anu énggal dina Apple tina waktos-waktos terakhir kumargi aranjeunna parantos fokus pisan kana séri kanggo jasa-jasa na pikeun sababaraha waktos.

Produser séri populér ieu anu tiasa dipésér numutkeun sababaraha berita anu dibocorkeun dina média penting sapertos The Wall Street Journal, aranjeunna nyarios ngeunaan harga ngadeukeutan samilyar dolar.

Perusahaan produksi ieu milik Reese Witherspoon, anu sakumaha urang sadayana terang protagonis dina séri Apple sasarengan sareng aktris populér, Jennifer Aniston. Janten, upami penjualan ieu ditutup, kadua pihak tiasa menang sabab éta nyarios Witherspoon, parantos nyobian ngajual perusahaan produksi na sababaraha bulan sareng di Cupertino aranjeunna bakal nambihan nilai langsung ka Apple Studios, perusahaan produksi firma apel sorangan.

Janten kumaha, dina waktos ayeuna masih aya rumor sareng teu aya anu ditutup. Naon anu lengkep ditutup sareng naék nyaéta usum kadua ti séri Apple populér The Morning Show, anu dijadwalkeun perdana dina 17 Séptémber sacara logis dina Apple TV + sacara éksklusif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.