IPhone 13 Pro sareng Pro Max bersinar dina presentasi resmi na

iPhone 13

Saatos nampilkeun mini iPad sareng iPad anyar sareng Apple Watch Series 7, giliran iPhone 13. Saatos seueur rumor Kami parantos gaduh sareng kami iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 Pro Max anu anyar. Alat-alat anyar ieu ngaku salaku andalannya pikeun model iPhone Apple. Kalayan fitur-fitur anyar dina tingkat hardware sareng datangna chip A15 sareng ProMotion, aranjeunna ngajantenkeun telepon pinter anu paling kuat di pasar.

IPhone 13 Pro sareng Pro Max anyar, andalannya Apple

Kaméra anyar dina modél Pro ieu nyaéta: telephoto, sudut lega sareng sudut lega. Sénsor anyar parantos dilebetkeun ngajamin kirang noise sareng kecepatan jepret handap pikeun ningkatkeun gambar dina modeu wengi. Zum optik 3x ogé dilebetkeun. Kaméra sudut lega anyar ngamungkinkeun Fotografi makro fokus kana obyék leutik pisan dina jarak minimum 2 cm. Hasilna pikasieuneun sareng matak penting.

Sadaya kaméra, kalebet telepona, ngempelkeun modeu Peuting. HDR 4 calakan ogé dilebetkeun, anu ngamungkinkeun gambar ditingkatkeun ku nganalisis sadaya anu kawengku ku pangguna. Poto Gaya ogé ditambihan, fitur fotografer anyar bakal resep. Éta ogé ngahijikeun sistem rékaman Dolby Visi HD sareng sistem aliran profési ogé dilebetkeun ProRes kalayan rekaman kualitas dugi ka 4K.

Dina tingkat finish, IPhone 13 Pro sareng Pro Max bakal sayogi dina opat parantos: grafit, emas, pérak sareng biru bulao. Nyatana, payunna didesain ulang ngirangan kiyeu ku 20%, sapertos lanceuk-lanceuk na iPhone 13 sareng 13 mini. Sakabeh struktur na dumasar kana stainless steel kalayan gelas matte bertekstur éndah dina tonggong.

Layar énggalna parantos disauran Super Rétina XDR. Layar anjeun jumlahna dugi 6,1 inci sareng 6,7 inci dina versi Pro sareng Pro Max na masing-masing. Panel OLED gaduh téknologi IP68 sareng tungtungna aranjeunna gaduh tingkat Anyarkeun dugi ka 120 Hz, fitur anu sering dipénta ku pangguna ti saprak iPhone 11.

Naon anu anyar sareng iPhone 13 Pro

Di jero, iPhone 13 Pro sareng Pro Max nganggo Chip A15 kalayan CPU anu nganggo 2 inti kinerja tinggi anyar sareng 4 inti efisiensi tinggi anyar. Salaku tambahan, éta ngagabungkeun téknologi anu cukup di jero pikeun ningkatkeun Neural Engine, mastikeun yén éta ngagaduhan kakuatan anu cekap pikeun sadaya jinis kaulinan video sareng aplikasi anu diperyogikeun pisan. Akhirna, GPU anu didesain ulang gaduh 5 inti.

Harga mimitian jam $ 999 pikeun iPhone 13 Pro y $ 1099 pikeun iPhone 13 Pro Max. Panyimpenan bakal mimitian jam 128GB sareng angkat ka 1TB. Aranjeunna bakal sayogi pikeun reservasi ti dinten Jumaah. Sareng sacara resmi sadaya iPhone bakal dipasarkeun ti 11 dugi ka 13 Pro Max, kacuali modél Pro tina iPhone 12.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.