IPhone 7 bakal janten iPhone paling ipis dina sajarah, sami sareng iPod Touch 6G & iPad Air 2

Konsép IPhone 7

Konsép IPhone 7

Gosip nunjukkeun yén iPhone 7, anu keur direncanakeun pikeun 2016, éta bakal janten iPhone paling ipis anu kantos aya, ngaleuwihan atanapi sami sareng ipisna alat sapertos iPod Touch 6G atanapi iPad Air 2. Ati-ati tina rumor ieu, émut yén urang nyarios ngeunaan iPhone anu bakal dipidangkeun dina 2016, sanés iPhone 6s anu bakal dipidangkeun Rebo payun sareng anu urang émut badé dikabarkan janten sakedik ageungna diménsi tibatan iPhone 6 ayeuna (henteu sacara resmi dikonfirmasi).

Data asalna tina analis anu kawéntar Ming-Chi Kuo of KGI Securities, sareng nunjukkeun yén anu disebat iPhone 7 parantos dirarancang sareng direncanakeun, ngahontal ketebalan antara 6'0 sareng 6'5 mm, dimensi anu cukup leutik, émut yén iPhone 6 ayeuna kandelna 6'9 mm sareng disebatkeun yén 6s bakal ngahontal 7'1 (anu dimiliki iPhone 6 Plus).

Ukuran ieu bakalan sami sareng iPod Touch ka generasi kagenep Sareng kalayan generasi kadua iPad Air, kadua alat anu kandelna 6 mm, masalahna sumping nalika urang analisa sacara taliti:

Kami gaduh aluminium anu langkung tahan, kaméra anu sakuduna bakal ti 5 dugi ka 6 lénsa nganggo sensor anu langkung ageung, layar nganggo chip anyar pikeun nyayogikeun Force Touch komo deui cenah bakal balik deui ka panel sél anu dina tiori nyéépkeun langkung seueur rohangan, ku sadayana ieu, kumaha anjeun bakal ngirangan ketebalan alat anjeun ampir 1 mm?

IPhone 6 kaméra

Tangtosna upami rumor ieu dikonfirmasi urang tiasa hilap yén iPhone énggal dipasang zum optik leutik atanapi panstabil gambar, modul anu bakal ningkatkeun kandel alat.

Taya ragu aranjeunna rumor anu kedah ditéwak ku pinset, tapi aranjeunna henteu kedah diémutan ogé, panginten Jony Ive sareng Tim Cook parantos ngahontal laboratorium anu hukum fisika henteu sakumaha urang terang aranjeunna atanapi aranjeunna ngan saukur turun damel sareng ngahontal kamajuan téknologi anu luar biasa anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngirangan ukuran komponén ieu pisan, naon sababna, upami gosipna ternyata leres kami bakal di dieu pikeun mastikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jim cenahna

    1 cm nyaéta 10 mm, henteu 0 mm

    1.    Juan Colilla cenahna

      Keuna

  2.   Zasca cenahna

    Juan Colilla, mimitina, kuring henteu ngartos kumaha nyerat tulisan dina halaman wéb anu paling hormat henteu marios tulisan sababaraha kali. Sanaos, ningali yén Jim ngulang kasalahan anjeun, sareng anjeun henteu turun tina keledai, kuring sieun éta langkung masalah dina matématika anjeun (tingkat 2 Utama) tibatan henteu marios deui.

    Kanggo inpormasi anjeun: 1cm nyaéta 10mm, atanapi sami, 1mm nyaéta 0,1cm. Kusabab kitu, upami iphone na angkat tina 7,1mm (iphone6s) janten 6,1mm (iphone7); hasilna nyaeta aranjeunna ngirangan ketebalan 1mm.

    Janten sateuacan angkat ka luhur sareng masihan pelajaran ka pamiarsa, lirén panginten sareng nampi yén anjeun tiasa salah. Daripada nyéépkeun waktos seuri ka Jim sareng ngagoda anjeunna ku masihan anjeunna definisi "ampir" dina kamus, balik deui ka sakola.

    Salam. 🙂

    1.    Wisa cenahna

      Kuring resep anjeun meunang sapertos kitu pikeun anu superfluous !! Sabaraha lami anjeun ngagaduhan….

  3.   Rafael Pazos cenahna

    Kuring parantos ngaluncatan poster: "aya update anyar ios 9 beta" parantos kaluar dina ipad air 1 sareng iphone 6 !!!!

    Saha deui anu parantos kajantenan ??

    1.    Juan Colilla cenahna

      Anu maca, anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan poko dina alamat ieu: https://www.actualidadiphone.com/error-muestra-una-actualizacion-de-ios-9-beta-inexistente/

  4.   David Dibikeun cenahna

    Panulis berita IPhone ngaregepkeun jalma sapertos éta ... Aranjeunna teu ngagaduhan solusi xD

  5.   Roland cenahna

    Wah! Éta "ampir" henteu cocog sareng kalimat éta, sabab upami anjeun nyarios perkawis milimeter, anjeun moal tiasa luncat kana séntiméter sapertos kitu.

    Kanggo catetan, kuring ngajantenkeun klarifikasi éta pikeun ningali aya kerendahan sareng anjeunna ngaku kasalahan na.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Anjeun ngaganti nami anjeun jadi kuring henteu terang naon anu janten klarifikasi ieu, sanaos anjeun sareng sadayana, saatos mariksa tulisan kuring parantos tiasa milarian data anu anjeun komplain, sareng leres, kuring leres salah, Éta pasti nyita kuring dina momen putus sareng antara koma sareng unit kuring parantos kaleungitan kalér, sanaos ieu parantos dilereskeun, kuring karaos kabingung anu tiasa disababkeun, urang sadayana tiasa ngalakukeun kasalahan ti jaman ka jaman.

      Di sisi anu sanésna, upami sapertos ieu anjeun leres sareng kuring berhasil sadar dimana kuring gagal, kuring henteu masalah ngaku kasalahan kuring, kuring sanés déwa, kuring sanés profésor atanapi Stephen Hawking, kuring ngan saukur jalma resep saha waé anu tiasa ngalakukeun kasalahan sareng menerkeun 😀

      Kuring ngaharepkeun kasalahan kuring henteu ngajantenkeun kuring salah yén aya anu lepat dina jalan ka bumi, parantos aya blackout di kota atanapi telepon anjeun ngabeledug, kuring henteu ngabayangkeun yén bakal serius sapertos anjeun bakal nempatkeun diri yén jalan ...

      (Bisa ngandung dramatisasi) Peluk!

  6.   Ricky garcia cenahna

    Upami ngukur sakedik langkung ti satengah séntiméter sareng leungit ampir séntiméter, éta ngaleungit. Urang sadayana salah.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Leres, kuring henteu asup kana éta, kuring gaduh prioritas anu sanés sareng anu salah, éta kedah direngsekeun ayeuna 🙂

  7.   Yoda cenahna

    Naha bakal langkung gampang ngalipet?

  8.   Carlos cenahna

    Naon iPhone saé, mudah-mudahan upami kitu sareng ikon-na, saé pisan!

  9.   Zasca cenahna

    Kuring nyarios naon anu kuring carioskeun sababaraha dinten ka pengker kusabab jawaban anu Juan Colilla pasihkeun ka Jim: «Naha anjeun terang hartosna 'ampir'? Terus anjeunna napelkeun tautan anu nyandak anjeun RAE ngajelaskeun hartos ampir ".
    Upami, ningali kasalahan ageung anjeun, anjeun ngarobih koméntar anjeun ka Jim sareng nyarios: "Touché", supados pamiarsa sanésna aya di sisi anjeun, éta henteu lepat.
    Kuring ogé ningali yén koméntar karasa kusabab kuring henteu nampi réspon ...

  10.   sara cost sampedro cenahna

    Indung kuring, kumaha anjeun meunang kasalahan saderhana, bersantai sakedik, hirup tanpa kasalahan moal janten, janten, kitu, kitu ... hébat!

  11.   Xim0 cenahna

    Mimiti kuring hoyong nyebatkeun kumaha goréngna éta cara ngéléhkeun pangarang tulisan sigana mah, dina postingan anu mimiti pangguna Jim parantos nyebatkeun kasalahan sareng Juan Colilla ngaréspon sareng aranjeunna neraskeun cara anu paling normal sareng beradab di dunya, nepi ka ditu sampurna sareng hal éta henteu kedah kusut sakumaha anu dipikagaduhna, kuring ngan ukur ningali susu anu goréng pisan ti sababaraha pangguna, réspon sareng cara panyuntingna teu sampurna sareng kuring henteu ngartos yén sikep agrésif sareng tempat anu teu pantes.
    Ok, saurna anu mana sareng anu nuju kana topik iPhone 7, sigana saé kuring yén aranjeunna masih ipis deui, hal anu parantos dianggap nalika ningali skétsa anu parantos katingali ngeunaan naon anu bakal janten input anyar tina jack audio anu bakal langkung ipis tibatan Tradisi 3,5, sapertos anu kuring nyarios sigana alus pikeun kuring sanaos kuring henteu ningali éta salaku prioritas, naon anu kuring tingali salaku éséns atanapi YES ésénsial nyaéta ngaoptimalkeun rasio layar dina Ditambah, ngirangan bagian luhur sareng handap pigura sareng akhirna ngadamel alat sahenteuna 6 atanapi 7mm langkung pondok / pondok.

  12.   jesussofi@hotmail.com cenahna

    wuaoooooooooooooooooooooooooooooooooo Abdi hoyong janten anjeun nyiptakeun telepon éta Abdi bogoh ka anjeun att: yesus canedo castillo