Ieu kumaha mode bioskop iPhone 13 jalanna tanpa alat tambahan

Kami parantos nyarios dina sababaraha waktos yén iPhone 13 mangrupikeun pembaharuan minor alat Apple. Tapi éta luncat tina iPhone 13 énggal aya dina modul kaméra énggal na. Anjeun ngan kedah ningali ukuran kaméra dibandingkeun sareng modél sateuacana pikeun ngawujudkeun parobihan. Kamar anu ngaresmikeun a mode bioskop anyar dina iPhone 13 nu bakal ngidinan Anjeun pikeun masihan video Anjeun katingal cinematic ku ngamungkinkeun urang pikeun nerapkeun kabur selektif kana objék dina video. Naha anjeun hoyong ningali conto anu saé tina mode bioskop ieu dina iPhone 13? tetep maca yén kami nunjukkeun anjeun sabaraha jauh urang tiasa angkat sareng mode bioskop.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, pangaruh ieu Modeu bioskop anyar tina kaméra iPhone 13 cukup suksés. Jelas boga watesan na tapi leres yén stabilisasi kaméra ningkat dina modél ieu sareng mode sinematik anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih fokus ngajantenkeun tampilan ieu rada pikaresepeun. Apple boga jalur perbaikan lamun datang ka edges subjék di-fokus saprak éta téh tempat paling noticeable kumaha iPhone ngatur nyieun mode bioskop (ogé potret). Sedengkeun éta leres ku varying panjang fokus jeung tombol (f) di katuhu luhur urang bisa nyumputkeun cut nyieun blur rada kirang.

Ieu téh rék nguji ... Ieu kamuka kemungkinan sajajalan da eta meureun asal-usul parobahan narasi dina mangsa nu bakal datang. Leres, parantos aya alat-alat sanés anu ngalakukeun anu sami, iPhone, sanaos kakurangan anu urang bahas, langkung saé. Memang leres dinten ayeuna aplikasi mode bioskop dina ékosistem profésional henteu tiasa dilaksanakeun tapi dina tingkat amatir anjeun bakal nampi pidéo anu saé. Sareng ka anjeun, kumaha saur anjeun ngeunaan mode bioskop anyar iPhone? Naha anjeun émut anjeunna nalika ngarékam pidéo atanapi anjeun sok milih kaméra saumur hirup?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.