Ieu mangrupikeun basa diagnostik nirkabel tina Apple Watch Series 7

Stasion dok nirkabel pikeun Apple Watch Series 7

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun yén unit mimiti Apple Watch Series 7 parantos dugi ka média. Sareng sababaraha pamakékana pamariksaan anu jero, aranjeunna parantos sadar ngaleupaskeun port diagnostik fisik dukungan tina jam tangan Apple anyar. Sabalikna, diagnosis anu dilakukeun dina Toko Apple fisik bakal dilakukeun ngalangkungan a basa diagnostik nirkabel anyar anu digawé dina frékuénsi 60.5 GHz. Ayeuna urang tiasa ningali gambar mimiti basa ieu, bocor ngalangkungan agénsi komunikasi Brasil.

Apple nganggo pangkalan diagnostik nirkabel pikeun pangrojong

Basis diagnostik anyar pikeun Apple Watch Series 7 anu anyar dirujuk salaku modél A2687. Dugi ka ayeuna, jam tangan Big Apple nyumputkeun port dukungan anu nyambungkeun sareng sistem Apple di toko-toko fisik. Kalayan sambungan ieu, anjeun tiasa ngareset alat, masang deui watchOS, sareng sacara teknis nganalisis naon anu tiasa kajantenan dina alat.

Stasion dok nirkabel pikeun Apple Watch Series 7

El Apple Watch Series 7 lirén ngalebetkeun palabuhan fisik ieu nyieun jalan pikeun a mindahkeun data nirkabel. Transfer ieu dilakukeun ngalangkungan basis muatan nirkabel ieu anu urang carioskeun. Éta ngan ukur dianggo pikeun padamelan internal sareng dianggo nganggo frékuénsi 60,5 GHz. Dasarna ngagaduhan dua bagian sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu aya dina tulisan. Gambar-gambar ieu parantos dibocorkeun Anatél, perusahaan telekomunikasi anu aya di Brazil.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngaluarkeun port diagnostik ti Apple Watch Series 7

Bagean handap mawa dasar pangisian daya sareng carjer magnét sareng port USB-C anu bakal nyambung kana sistem Big Apple. Di sisi anu sanésna, beulah luhur ngamungkinkeun pengencaran jam tangan sareng ngalereskeunana. Patalina antara dasar magnét sareng kurung ngamungkinkeun ngalakukeun sagala rupa diagnostik téhnis dina lingkungan anu aman ngalangkungan sistem anu didamel ku Apple, sapertos toko fisik atanapi pihak katilu anu diidinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.