Jawaban mimiti sumping ka pangguna Pebble anu nyambung kana iPhone

Waktos Karikil

Kerikil sapertos Android Wear aranjeunna henteu ngijinkeun kami berinteraksi dina dua arah nalika alat-alat na dipasang pikeun iPhone, bari sareng Apple Watch urang tiasa ngalakukeun éta tanpa watesan. Kalayan Apple Watch urang tiasa ngajawab pesen, telepon, email, berinteraksi sareng kalénder pikeun nunda janji atanapi nyiptakeun ...

Watesan dimana Pebble sareng Android Wear dipendakan diadegkeun ku Apple, sakumaha anu dibuktikeun sareng kuring yakin pisan yén éta bakal ngaleungitkeun éta. Sedengkeun pikeun nyobaan masihan Pebble jam tangan langkung seueur fungsi, perusahaan parantos ngahontal perjanjian sareng AT&T pikeun tiasa ngaréspon pesen anu ditampi dina platform. Tapi henteu sadayana bakal rosy, sabab layanan anyar ieu ogé ngagaduhan watesan.

Pikeun ngamimitian jasa ieu hungkul dugi ka pangguna kontrak perusahaan AT&T henteu valid dina pangguna kartu. Kadua, modél anu ngadukung fungsi anyar ieu nyaéta modél Waktos karikil, Baja karikil sareng waktos buleud. Watesan terakhir nyaéta pesen anu urang bales pesen moal katingali dina aplikasi tina iPhone kami. Ti Pebble aranjeunna negeskeun yén aranjeunna negosiasi sareng perusahaan sanésna pikeun tiasa manjangkeun jasa ka langkung seueur pangguna.

Upami anjeun pangguna AT&T sareng hoyong parios naha anjeun parantos tiasa nganggo waleran ngalangkungan operator anjeun kedah neraskeun sapertos kieu:

  • Perbarui aplikasi Pebble Time iPhone kana vérsi 3.4 atanapi langkung luhur.
  • Salajengna urang kedah parios yén vérsi firmware tina Pebble kami nyaéta 3.7 atanapi langkung luhur.
  • Tina aplikasi iPhone urang buka Menu> Setélan> Bewara Anu Diperlakukeun pikeun ngaktipkeun Balesan Téks
  • Teras urang kedah nuturkeun pitunjuk anu ditingalikeun dina layar. Sakali kami parantos ngonpigurasikeun réspon, urang tiasa ngaréspon sadaya pesen anu kami tampi ngalangkungan paréntah sora atanapi ngalangkungan daptar réspon anu parantos ditangtoskeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abdi;) cenahna

    Patarosanna, hasil tina kagiatan fisik kagambar dina aplikasi kasihatan ios?!