Kami diuji kasus Moshi's Versacover sareng pelindung iVisor AG, perlindungan anu pangsaéna pikeun iPad Air anjeun

nu asesoris pikeun alat sélulér aranjeunna meureun mangrupikeun bagian paling narik tina ékosistem Apple. Sababaraha asesoris anu ngamungkinkeun urang ngagedekeun ciri alat urang sareng bahkan ngarobihna supados janten langkung milik urang.

Ngaropea aranjeunna berkat panutup sareng padumukan, bisnis anu mekar anu parantos merevolusi sektor teknologi. Sareng éta anu leres, urang tiasa nga-personalisasi alat-alat urang tapi dina waktos anu sami ngajagi aranjeunna tina ragragna. Dinten ieu kami masihan anjeun dua produk anyar mérek

, salah sahiji mérek aksésori kualitas luhur. Dua produk pikeun iPad Air énggal kami: éta Kasus Versacover sareng pelindung layar iVisor AG. Saatos luncat kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan produk ieu upami anjeun aya milarian solusi 360 kanggo ngajagi iPad anjeun.

iVisor AG, ngaleungitkeun sorotan tina layar iPad Air urang

Kuring kedah nyebatkeun yén pikeun iPad munggaran kuring, generasi kadua, kuring mésér pelindung layar ti anu ngajual Cina ngalangkungan Ebay, pelindung plastik pikeun nyingkahan ngagores layar. IPad kadua kuring, 10.5 iPad Pro, kuring nyandak éta tanpa papayung layar dugi ka budak-budak di Moshi parantos ngintun ka kami iVisor AG ieu ...

Un palindung plastik, sanés gelas, anu disimpen rada gampang. Gampang pisan dipasang éta kuring henteu ngagaduhan gelembung has nalika nempatkeunana. Éta ngagaduhan tilu liang, atanapi perforasi, atasan anu kuring henteu resep tapi saha dipikabutuh pikeun operasi anu leres tina sensor tampilan. 

Dina hal ieu ogé koméntar yén ieu papayung anu matte, Tanpa sorotan, hal anu tiasa sapertos sababaraha lingkungan, tapi anu ngaleungitkeun pesona iPad sacara éstétika. Nanging, éta mangrupikeun produk anu saé, éta bakal nyingkahan sorotan sareng khususna sidik sareng kokotor dina layar. Janten leres, éta bakal ngajagaan layar urang ...

Sareng pastina anjeun panasaran naha pelindung ieu cocog sareng Apple Pencil: leres éta sareng éta ogé bakal ngamungkinkeun gambar anu langkung pas ku nyegah Pensil Apple tina teu teler dina layar. Ogé, saranjeunna nyarios éta tiasa dianggo deuiNanging, pangalaman anu kuring ngalaman ngaleungitkeun sareng ngaganti pelindung layar henteu pernah saé, janten kuring henteu tiasa nyebatkeun anjeun upami operasi bakal suksés ...

Kasus Versacover pikeun iPad Air, salah sahiji kasus anu paling serbaguna di pasar

Sareng urang sumping kana naon anu salah sahiji kasus iPad anu pangsaéna, nyaéta Moshi Versacover pikeun iPad Air (ogé cocog sareng iPad Pro 10.5 inci). Panutup anu Éta bakal ngajagaan alat urang ti payun sareng tukang.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto, payuneun sampéan tiasa dilipet dina sababaraha bagian saolah-olah éta lambaran Origami. Hal anu saé nyaéta yén éta bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad dugi ka tilu posisi anu béda-béda nyiapkeunana pikeun tugas naon waé anu anjeun badé laksanakeun: nonton pilem, maca, atanapi nyerat. 

Bener nya éta estetika pisan, éta ditutupan ku microfiber sareng bagian luarna ngagaduhan sentuhan kulit. Sareng ogé ngamungkinkeun ningali Logo Apple di tukang sareng anjeun terang éta salawasna a kudu. Kaleresan nya éta asalna tina sampul budak Apple éta nyalira, kalayan Moshi Versacover ieu anjeun sadar yén Apple kedah ngantepkeun posisi énggal dina kasus resmi kusabab dua anu sayogi henteu cekap.

Dimana mésér Moshi Versacover Case sareng iVisor AG Protector kanggo iPad

Éta ogé kedah disebatkeun yén produk ieu cocog sareng iPad Air anyar sareng iPad Pro 10.5 inci, janten langkung pikaresepeun pikeun sadayana anu ngagaduhan iPad Pro 10.5 inci panganyarna ieu anu Apple parantos mutuskeun henteu teraskeun. Produk anu tiasa dipésér langsung ngalangkungan halaman wéb Moshi, halaman wéb anu tiasa dipercaya dimana anjeun tiasa ngagaleuh produk mérek naon waé. Kami tinggalkeun anjeun sadaya kamungkinan mésér Naon anu anjeun gaduh pikeun kasus Versacover ieu sareng pelindung layar Moshi iVisor AG:

  • Moshi Versacover pikeun iPad Air / Pro 10.5 inci Metro Hideung pikeun € 54,95link)
  • Moshi Versacover pikeun iPad Air / Pro 10.5 inci Batu kulawu pikeun € 54,95link)
  • Moshi Versacover pikeun iPad Air / Pro 10.5 inci Sakura Pink pikeun € 54,95link)
  • Moshi iVisor AG pikeun iPad Air / Pro 10.5 pikeun € 29,95 (link)

Pendapat editor

Sakumaha anjeun parantos tiasa nyimpulkeun sapanjang pos, Abdi resep duanana produk. Leres leres éta screensaver meryogikeun yén kuring kedah biasa sabab éta ngarobah persépsi layar iPad kami sareng dina waktos mésér produk ieu tiasa janten anu paling narik kuring.

Panutupna Versacover, di sisi anu sanésna, mangrupikeun beuli anu saé, Kuring pikir éta mangrupikeun produk anu kedah didamel Apple kumargi héran yén dinten ayeuna teu aya kasus anu ngalindungan iPAd urang sapinuhna, sigana aranjeunna hoyongna rusak janten urang tiasa mésér anu sanés ... Janten anjeun terang , upami anjeun hoyong hiji Perlindungan 360º pikeun iPads anjeun tong ragu-ragu kéngingkeun dua produk Moshi ieu.

Kasus Moshi Versacover sareng Pelindung iVisor
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
29,95 a 74,95
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Awét
    Penerbit: 99%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Ngajaga iPad sacara gembleng
  • Hurung sareng hurung dianggo berkat cap magnét
  • Éta nawiskeun sababaraha posisi kanggo tugas anu sanés anu kami lakukeun
  • Pelindung IVisor pas lancar
  • Pelindungna ngaleungitkeun sorotan sareng sidik jari

Kontra

  • Sentuhan tina pelindung panginten henteu pikaresepeun pikeun sadayana
  • Perforasi taméng ngarusak éstétika

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.