Kasus Otterbox MagSafe sareng Dock pikeun iPhone: kanyamanan, Perlindungan sareng Kualitas

Kami diuji produk sistem Otterbox MagSafe anyar pikeun model iPhone panganyarna. Kasus MagSafe sareng pangkalan pangecas anu kami analisa pikeun ngajagi sareng ngecas iPhone anjeun ku cara anu pangsaéna.

MagSafe, sistem nyaman jeung efisien

Kusabab Apple ngenalkeun sistem MagSafe sareng iPhone 12, metode énggal ieu pikeun nahan sareng ngecas ku magnet parantos diperpanjang berkat dukungan pangguna sareng produsén. Ngecas nirkabel parantos ngabuktikeun kauntungan anu ageung, khususna pikeun kanyamanan pamakean, sarta lamun urang tambahkeun kana éta kemungkinan ditawarkeun ku sistem magnét pikeun positioning sampurna alat, urang boga salaku hasilna sistem MagSafe Apple.

Salian dipaké dina carjer, sistem MagSafe ogé geus kabuktian mangpaat lamun ngagunakeun asesoris séjén, kayaning kurung, Panyekel kartu, jsb. Hatur nuhun kana sistem magnét, dukungan anu langkung minimalis sareng nyaman dihontal ngagunakeun tur ngidinan iPhone pikeun ditempatkeun dina ampir sagala posisi. Tangtu, éta salawasna perlu yén iPhone urang kompatibel jeung sistem MagSafe, sarta lamun urang ngagunakeun pasualan, eta oge kudu cocog sareng sistem MagSafe.

Otterbox Symmetry +, kasaimbangan sampurna

Dina pamanggih kuring, éta kasus sampurna sabab ngagabungkeun panyalindungan kacida alusna jeung desain anu sakumaha langsing jéntré. Cahaya sareng saimbang, kasus Simétri + ieu ayeuna ogé cocog sareng sistem MagSafe, ku kituna urang tiasa nganggo sadaya asesoris anu cocog. Éta dijieun tina dua bahan, janten tukang TPU, langkung tahan sareng keras, pikeun ngajagi sareng masihan kateguhan kasusna, sareng plastik anu langkung lembut dina pigura., nu salian ti ngamungkinkeun iPhone pikeun ditempatkeun dina cara basajan, cushions mungkin ragrag. Bahan antibakteri dianggo dina prosés manufakturna pikeun ngirangan kontaminasi panutup. Dijieun ku 50% plastik daur ulang, sareng gaduh panyalindungan ragrag anu triple standar militér MIL-STD-810G 516.6.

Cai mibanda tombol push pisan basajan kalawan eupan balik alus, sajaba ti liang relevan pikeun gampang ngakses switch bisu. Ogé ngajaga handap iPhone, dimana konektor kilat, spiker jeung mikropon. Pigura protrudes luhureun layar pikeun ngajaga eta, sarupa jeung kumaha modul kaméra ditangtayungan, Pikeun bisa nempatkeun eta dina posisi mana wae tanpa sieun scratching layar atawa lénsa kaméra. Mibanda cekelan pohara alus, jeung sambungan magnét kalayan sagala alat resmi MagSafe kuat, bisa ngagunakeun wadah pikeun mobil, méja atawa batré magsafe tanpa sieun.

Simétri + panutup sayogi dina sababaraha warna, ogé modél transparan dimana urang tiasa ningali desain anu teu jelas dina sistem MagSafe. Dijieunna tina bahan anu sami sareng panutup opak, kalayan parasaan anu sami nalika mencét tombol sareng cengkraman. Éta ogé gaduh tahan anu saé sareng asesoris MagSafe. Kadua model sayogi pikeun modél iPhone anu béda, sareng hargana 39,99 dina Amazon..

Otterbox Defender XT, panyalindungan total

Si buscas panutup anu masihan anjeun panyalindungan anu langkung ageung ieu mangrupikeun modél anu anjeun milarian. Kalayan kasaimbangan anu saé antara panyalindungan sareng ketebalan, Otterbox Defender XT ieu mangrupikeun tanki anu nyata dina hal kumaha éta bakal ngurus alat anjeun, tapi tanpa perasaan anu gaduh bata dina saku anjeun. Ieu penting dina modél anu parantos ageung, sapertos iPhone 13 Pro Max. Kalayan bahan sareng sipat antibakteri anu sami sareng modél saméméhna, panutup ieu ngagaduhan desain anu rada béda.

Hal kahiji anu menonjol nyaéta warna ganda panutup anu ngabantosan ngabédakeun bahan. Naon deui boga panutup nu nyumputkeun panyambung Kilat ku kituna lebu teu asup, Sampurna pikeun nalika maén olahraga di luar atanapi angkat ka pantai. Ieu ngawengku pigura saméméhna yén urang kudu nimba pikeun nempatkeun iPhone lajeng ngaganti eta meh dibereskeun. Ku cara kieu, kasusna ngahontal panyalindungan anu langkung ageung tapi dina waktos anu sami ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun sareng ngahapus iPhone kalayan gampang, tanpa kedah maksa kasus atanapi langkung parah, iPhone, sapertos kasus anu sami.

Kasus ieu kamungkinan pikeun ngagantelkeun tali pigeulang, sareng berkat desain ieu, éta gaduh panyalindungan anu langkung ageung tibatan panutup Simétri, ningkatkeun ka 5 kali panyalindungan nurutkeun standar militér MIL-STD-810G 516.6. Pakem tina hal ieu alus teuing, sensasi dina saku teu kawas mawa bata jeung pencét tombol pohara alus. Saklar bisu langkung disumputkeun, tapi tiasa dihurungkeun sareng mareuman tanpa masalah. Cai mibanda kelir béda jeung geus sadia pikeun sakabéh model iPhone. Urang tiasa mendakan modél iPhone 13 Pro Max pikeun € 44,90 di Amazon (link)

Otterbox Folio pikeun MagSafe

Panutup anu terakhir anu kami uji sanés mangrupikeun panutup, tapi aksésori pikeun panutup. Ngagunakeun sistem MagSafe urang bisa ngagantelkeun wadah kartu kulit sintétik ieu, pasang sareng cabut dina sadetik. Desainna sapertos kasus flip konvensional, tapi tanpa jinis panyalindungan pikeun sisi telepon, sabab panutup di handapna bakal ngurus éta. Éta ngagaduhan rohangan pikeun tilu kiridit atanapi kartu idéntifikasi, sareng saku pikeun tagihan. Panutupan tutupna dilakukeun ku panutupanana magnét.

Ieu salah sahiji gagasan pangalusna Kuring geus katempo pikeun nambahkeun wadah kartu ka leungeun baju a, saprak Panyekel kartu tipe MagSafe kawas Apple teu masihan kuring kapercayaan yén kuring kudu make eta dina dasar poean. Kasus ieu moal ragrag nalika anjeun nyandak iPhone anjeun tina saku anjeunÉta ngajagi layar telepon sareng ogé tiasa sacara gampang dipasang sareng mareuman sadetik. Éta sayogi dina sababaraha warna sareng katingalina spektakuler sareng kasus Simétri +, sanaos cocog sareng kasus Otterbox MagSafe. Anjeun tiasa mendakanana dina Amazon pikeun € 23,89 (link)

Otterbox Magnét carjer Stand

Salian kasus MagSafe, Otterbox ogé ngagaduhan seueur asesoris anu cocog sareng sistem Apple Magnet. Dasar ngecas desktop ieu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun, teu aya kabel anu tiasa ditambihkeun (aya modél sanésna dimana anjeun tiasa nempatkeun kabel MagSafe sorangan). Sadaya anu anjeun peryogikeun kalebet dina kotak, dok, USB-C kana kabel USB-C sareng carjer témbok 20W. IPhone dicas deui dina kakuatan 7,5W.

 

Dijieunna tina palastik hideung matte, dasarna ngabogaan beurat cukup pikeun nahan iPhone. Anjeun tiasa nempatkeun éta tanpa panutup, atanapi nganggo panutup anu cocog sareng MagSafe, kawas salah sahiji nu urang geus katempo saméméh. Éta henteu diucapkeun, janten anjeun henteu tiasa ngarobih posisi iPhone. Anu tiasa dilakukeun nyaéta nempatkeun iPhone sacara vertikal atanapi horisontal pikeun ngaraosan eusi multimedia nalika dieusi deui. Cingcin magnét nyaéta fluoresensi, ku kituna anjeun bisa kalayan gampang ningali dina poék jadi anjeun bisa kalayan gampang posisi iPhone Anjeun. Harga na € 39,99 di Amazon (link).

Pendapat editor

Otterbox nawiskeun kami sababaraha panutup sareng pangkalan pangecas anu cocog sareng sistem MagSafe, anu ditarjamahkeun kana ngagem kanyamanan sareng panyalindungan maksimal. Bahan anu saé sareng bérés, desain sareng ketebalan anu béda, panutup produsén ieu sok janten rujukan dina hal panyalindungan sareng kualitas. Dasar ngecas na basajan tapi éféktif, sampurna pikeun maranéhanana anu rék ngecas iPhone maranéhanana dina meja maranéhanana sarta terus ningali bewara, nelepon video atawa nempo eusi multimedia.

MagSafe Sleeves jeung MagSafe Base
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • MagSafe Sleeves jeung MagSafe Base
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 90%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Perlindungan luhur
  • Kualitas bahan
  • Ngagem kanyamanan

Kontra

  • Dasar non-artikulasi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.