Ieu anu sapertos Beats Fit Pro anu anyar anu bakal pencét pasar dina bulan Nopémber

Ketukan Fit Pro

Salami keynote anu dicekel Apple kamari siang (waktos Spanyol), perusahaan anu berbasis di Cupertino nampilkeun generasi katilu AirPods, generasi katilu éta teu cocog sareng iPhones sareng iPads anu henteu dikelola ku ios 13. MacBook Pro énggal sareng prosesor M1 Max sareng M1 Pro ogé ditepikeun dina acara anu sami.

Dina waktos ayeuna, teu aya gosip anu nunjukkeun konci utama pikeun Nopémber. Nanging, éta henteu hartosna yén Apple henteu ngarencanakeun ngaluncurkeun produk énggal, sabab numutkeun ka 9to5Mac, saur aranjeunna, Beats Fit Pro bakal pencét pasar dina bulan Nopémber.

Ketukan Fit Pro

Beats Fit Pro nawiskeun kami desain anu mirip sareng Beats Studio Buds, diluncurkeun sababaraha bulan ka pengker ku harga anu pikaresepeun pisan kuil anu ngamungkinkeun aranjeunna tiasa napel dina ceuli. Kisaran headphone anyar ieu ditujukeun pikeun pangguna anu olahraga, Ngawengku dukungan chip H1 pikeun Siri.

Salaku tambahan, éta ogé bakal kalebet pembatalan noise aktif na ékualiser adaptif kalayan otonomi masing-masing 6 sareng 7 jam. Hatur nuhun kana kasus muatan, anu ogé dianggo pikeun ngangkut aranjeunna kalayan raoseun, urang tiasa kéngingkeun otonomi antara 27 sareng 30 jam.

Ketukan Fit Pro

Dina waktos ayeuna kami henteu terang upami kasus ngecas bakal dieusi nirkabel atanapi nganggo kabel kilat atanapi USB, sapertos teu terang naon harga pasarna.

Numutkeun ka 9to5Mac, Apple bakal nampilkeun headphone ieu ngalangkungan siaran pers (sapertos kitu sareng sadaya produk Beats anu anyar anu diluncurkeun dina pasaran) sareng aranjeunna bakal sayogi dina 4 warna: hideung, kulawu, ungu sareng bodas.

Headphone nirkabel anyar ieu ogé bakal cocog sareng Android nunjukkeun tingkat batre sareng nawiskeun pasangan gancang sareng kontrol khusus dina Android ngalangkungan aplikasi Beats.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.