Léngkah-léngkah nyegah iCloud ti otomatis nyimpen poto anjeun

Perpustakaan iCloud-Photo-Library

Saatos masalah karusiahan anu diderita ku seueur jalma selebriti Salami sababaraha sasih terakhir, pangguna museurkeun amarahna kana jasa panyimpenan iCloud. Anggap yén masalah ieu tiasa lumangsung dina jasa panyimpenan awan anu sanés, kaayaan umum kajadian. Sareng urang ningali kumaha seueur jalma anu resep teu gaduh poto atanapi data pribadi na dina awan Apple. Janten upami anjeun teu kersa ngagaduhan poto anjeun dina iCloud, kami bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan sababaraha léngkah sareng cara anu béda sahingga anjeun tiasa ngajaga sadaya poto anjeun aman ... naha éta gambarna henteu atanapi henteu!

Pikeun mastikeun yén henteu aya poto urang anu réngsé dina iCloud, urang kedah terang ieu: aya sababaraha lokasi anu béda-béda ti mana iCloud tiasa nyimpen poto urang. Gumantung kana éta, urang kedah ngalaksanakeun hiji atanapi langkung sababaraha léngkah ieu.

Panyimpenan otomatis poto dina iCloud

Unggal urang nyandak poto, iCloud tiasa sacara otomatis nyimpenna. Wates anu dianggo iCloud dugi ka sarébu poto. Saat iCloud nyandak poto anu anjeun candak sareng alat anjeun, éta tiasa diaksés tina alat sanés anu numbu ka akun iCloud éta.

Pikeun nyingkahan ieu anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka "Setélan"
  2. Buka bagian "iCloud"
  3. Buka "Poto"
  4. Ngarobih kolom "Foto kuring dina Streaming" pikeun nganonaktifkeun atanapi aktipkeun deui.
  5. Widang "Perpustakaan Poto iCloud" ngontrol loading otomatis sareng neundeun sadaya perpustakaan, pikeun ngaksés poto sareng pidéo tina alat sanés.

Émut yén anjeun kedah mareumanana dina alat naon waé anu anjeun parantos kaitkeun kana akun iCloud.

icloud1

2.- Entong kalebet gulungan dina cadangan sistem.

Upami anjeun nyadangkeun sadaya gulungan ka iCloud, saha waé anu mulangkeun sistem tina salah sahiji cadangan anjeun tiasa ngagaduhan aksés kana éta. Cara anu paling gampang pikeun nyegah ieu nyaéta henteu ngalebetkeun gulungan dina cadangan. Urang kedah mastikeun yén urang sacara période nyimpen poto urang supados henteu ngagaduhan masalah upami sakali fitur ieu dinonaktipkeun kami ngalaman kacilakaan sareng alat kami.

  1. Buka "Setélan"
  2. Buka bagian iCloud teras lebetkeun "Panyimpenan"
  3. Lebetkeun bagian "Atur panyimpenan"
  4. Pencét kana salinan alat anjeun, dina bagian "Salin"
  5. Pareuman pilihan "Photo Library"

Urang kedah ngalakukeun prosés ieu dina alat naon waé anu parantos kami kaitkeun kana akun iCloud kami.

icloud2

icloud3

Mupus eusi aplikasi Pesen périodik

IPhones atanapi iPads kami ogé nyimpen poto dina aplikasi Messages. Ieu ngandung harti yén saha waé anu mulangkeun cadanganna tiasa langsung ngakses data ieu. Upami urang paduli kana poto-poto anu parantos kami kirimkeun sareng tampi ngalangkungan aplikasi Messages, urang kedah mastikeun yén kami mupus eusi ieu sacara rutin. Jang ngalampahkeunana sacara aman, kantun ngahapus kana aplikasi éta nyalira, tinggaleun kosong. Data henteu disimpen di tempat sanés anu urang kedah marios.

Anggo sinkronisasi iTunes

Cara séjén pikeun nyingkahan inpormasi urang aya dina bahaya atanapi ngagaduhan résiko murag kana panangan anu lepat, nyaéta nganggo iTunes tibatan iCloud. Urang tiasa nyadangkeun alat, sareng sadaya detil na, ngalangkungan iTunes. Ku cara ieu kami mastikeun yén data atanapi inpormasi kami henteu némbongan dina Internét sareng henteu rentan kana usaha maling.

Bagikeun sareng akal

Cara anu paling penting pikeun anu kami daptar nyaéta anu pangkolotna: akal sehat. Entong bagi poto atanapi data pribadi. Nalika anjeun ngabagi hal anu tiasa nganyenyeri anjeun, anjeun bakal teu kendali deui, janten émut yén jalma anu munggaran anu tanggung jawab kaamanan anjeun nyaéta akal sehat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.