Kuring henteu nampi bewara WhatsApp tina obrolan anu diarsipkeun

Whastapp

Kami henteu jelas teuing kunaon WhatsApp ngarobih pilihan ieu dina versi anyar aplikasi tapi mungkin anjeun aya dina vérsi anu saacanna sareng ku sabab éta anjeun teu ngagaduhan pilihan aktip pikeun nampi béja tina obrolan anu diarsipkeun.

Ieu tiasa janten masalah nalika urang arsipkeun obrolan sareng éta dina waktos éta upami urang henteu diaktipkeun pilihan ieu kami bakal lirén nampi béwara pesen anu aranjeunna kirimkeun ka kami, janten kamungkinan langkung ti salah sahiji diantarana bakal "ambek" perkawis éta ... Kelucon dinten ayeuna urang bakal ningali alesan kunaon sababaraha pangguna henteu nampi béja ngeunaan obrolan anu diarsipkeun sareng solusina ngan saukur pikeun ngapdet aplikasi sareng iPhone éta sorangan.

Sareng sigana konyol tapi henteu sadayana gaduh pembaruan anu mutakhir pikeun aplikasi atanapi sistem operasi sareng ieu nyababkeun anu kajantenan hiji kenalan henteu ningali anu sami sareng kuring dina ménu aplikasi WhatsApp. Pikeun nempatkeun sakedik utas kana carita ieu kami bakal nyebatkeun yén saatos sababaraha seratan anu kuring bahkan henteu ningali kumaha aranjeunna dibaca, telepon sareng rapat engké tiasa ngajawab masalah.

Pondokna, upami anjeun henteu tiasa ngapdet atanapi ngan saukur teu hoyong, anjeun tiasa nyaluyukeun pilihan ieu supados béja tina obrolan anu diarsipkeun dugi ka anjeun, "henteu kedah diperbarui" sanaos leres-leres disarankeun pikeun nyingkahan serangan atanapi sistem atanapi aplikasi gagal. Menu anu dimaksud nyaéta:

Obrolan WhatsApp diarsipkeun

Sareng pilihan ieu anu nembongan dina Setélan> Obrolan nunjukkeun yén obrolan anu diarsipkeun bakal tetep diarsipkeun nalika anjeun nampi pesen anyar, maka béwara moal nampi upami pilihan ieu diaktipkeun sanaos sajumlah alit nembongan dina obrolan anu diarsipkeun nunjukkeun yén aya pesen anu teu kabaca.

Kumaha waé ogé, anu penting di dieu nyaéta upami anjeun hoyong nampi béja tina obrolan anu diarsipkeun ieu, anjeun kedah tetep pilihan ieu ditonaktifkeun atanapi ngapdet kana vérsi pangénggalna, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar layar di luhur. pilihan ieu ngaleungit dina versi engké tina WhatsApp. Pasti seueur anjeun aya di dieu justru kusabab béja tina obrolan anu diarsipkeun henteu dugi ka anjeun, ayeuna anjeun terang kumaha ngébréhkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.