Naha kuring tiasa nampi telepon dina Yosemite tapi henteu nelepon aranjeunna?

Nelepon sareng Yosemite

Upami anjeun masih dina prosés ngonpigurasikeun OS X Yosemite anu énggal Pikeun ngamangpaatkeun fitur Kontinuitas kalebet dina ios 8.1, anjeun panginten anjeun tiasa ngalaman sababaraha masalah sanés. Mimiti, penting pisan yén urang ngaluarkeun kasalahan konfigurasi umum, hal anu urang ngagaduhan ieu tutorial anu mana prosés anu dituturkeun dipedar.

Sanaos kami parantos ngonpigurasi sadayana, kasalahan masih tiasa némbongan. Salaku conto, saatos ngamutahirkeun Mac utama kuring ka Yosemite sareng leres ngonpigurasikeun sadayana anu aya hubunganana sareng kontinuitas, komputer éta tiasa ngaidéntifikasi telepon anu datang tanpa masalah tapi éta henteu ngijinkeun kuring nelepon kanggo saha waé ti Mac éta sorangan, hal anu dibarengan ku pesen choppy ieu

Telepon henteu sayogi. IPhone kedah nganggo akun iCloud anu sami sareng Fa… »

Jelas, kadua alatna dibagi akun iCloud sareng FaceTime anu sami sabab kuring tiasa ngajawab telepon iPhone anu lebet tina Mac. Janten naon solusi pikeun masalah ieu?

Upami anjeun mendakan diri dina hal ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka menu Setélan> FaceTime sareng sakali aya, pareuman sareng aktipkeun deui fitur FaceTime.

Kanggo sababaraha alesan anu kuring henteu terang, aya masalah sareng validasiHenteu aya teras-terasan sareng telepon ti Yosemite. Masalahna hésé pikeun urang pikeun ngaidentipikasi sabab sana ogé ngonpigurasi sareng nyumponan sarat anu ditetepkeun ku Apple, sistem ngabalikeun kasalahan nalika nelepon tina aplikasi FaceTime pikeun Yosemite.

Untungna ngagaduhan solusi anu gampang sanaos urang ngarepkeun ka hareupna henteu perlu pikeun nalungtik alesan kunaon neleponna teu jalan pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Henteu kedah atanapi ngalakukeun éta, ngan hurungkeun layar iPhone (henteu kedah atanapi buka konci) sareng éta bakal ngantep anjeun nyauran tina mac.

    1.    Nacho cenahna

      Éta sanés solusi pikeun masalah anu kuring pakait. Ayeuna kuring tiasa nelepon tanpa masalah, naha layar iPhone hurung atanapi henteu. Éta masalah anu aya hubunganana sareng aktivasina anu dianggo iCloud, éta jelas.

    2.    Overca cenahna

      Nuhun, éta tiasa dianggo pikeun kuring, ngan hurungkeun sareng mareuman layar nalika iPhone nyambung, nuhun.

  2.   Solomon cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami, anu kuring lakukeun nyaéta nuliskeun setélan, mareuman akun iCloud abdi, teras aktipkeun deui, kuring mendakan yén nomer telepon sélulér kuring (penting pikeun komunikasi) muncul salaku TEU diaktipkeun nalika nuliskeun kecap konci deui, éta tetep aktip pisan.

    1.    Nacho cenahna

      Henteu kunanaon aya deui solusi pikeun masalah umum. Hatur nuhun pikeun ngabagi éta ka kami. Sing salamet!

  3.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Émut yén unggal waktos jasa FaceTime atanapi iMessage diaktipkeun, iPhone ngirimkeun SMS anu hargana ka Inggris

  4.   iphonemac cenahna

    Kumaha anjeun nelepon ti Mac? Kalayan aplikasi atanapi paréntah naon? Wayahna? Hatur nuhun. Salam!

    1.    mromeroh1 cenahna

      Halo, dina Aplikasi Kontak anjeun ningali kontak sareng nomer anu anjeun badé nyauran sareng di gigir nomer éta aya telepon anu disorot dina warna biru saur kuring, sareng éta = D (punten kusabab kurang akurasi tapi kuring ' abdi henteu di bumi sareng kuring henteu tiasa ningali dina mac na kumaha)

  5.   Beto Ballestas cenahna

    Kuring mairan ngeunaan solusi anu kuring mendakan sareng éta dianggo pikeun kuring:
    Aktivasina tina Facetime sareng iMessage gumantung kana server apel, anu jelas-jelas henteu kapendak di sadaya penjuru dunya, janten aktivasina. Kirim pesen téks atanapi sms internasional pikeun ngaku aktivasina dina sérverna sareng wangsulna sareng waleran yén duanana iMessage sareng Facetime parantos diaktipkeun, SOLUSI SAYA, sabab kuring henteu ngagaduhan rencana sareng sms internasional, kuring kedah nempatkeun kiridit atanapi nyaimbangkeun kana garis telepon sélulér abdi teras deactivate sareng aktipkeun iMessage sareng Facetime teras…. voila, aktip.

    Salam sareng kuring miharep éta ngahasilkeun ka anjeun.

    1.    lelvin cenahna

      Leres anjeun peryogi kasaimbangan pikeun ngaktipkeun iMessage sareng FaceTime saatos réngsé, masalahna direngsekeun.

  6.   Pablo cenahna

    Halo, upami anjeun di Méksiko sareng sareng alat musik sapertos kuring, cukup ngeusi ulang waktos $ 10.00 supados telepon anjeun tiasa ngirim SMS internasional sareng éta, éta mangrupikeun larangan pikeun ngirim pesen internasional anu ngagaduhan rencana anjeun atanapi operator anjeun. Sadaya masalah dihasilkeun ku "kasalahan dina aktivasina waktos nyanghareupan" nyebutkeun ngantosan aktivasina atanapi aktivasina lepat, ieu kusabab apél nyungkeun telepon anjeun ngirim sms internasional ka aranjeunna pikeun mastikeun telepon anjeun, tapi upami anjeun parantos ngawatesan pesen-pesen ieu henteu anjeun tiasa ngaktipkeun nomer. Éta sababna anjeun moal tiasa ngaktipkeun nomer anjeun kanggo waktos nyanghareupan, ku sabab éta henteu ngantep anjeun nelepon ti mac anjeun ku nomer éta kusabab éta henteu aktip sareng éta nyarios yén "iphone sareng mac kedah ngagaduhan akun icloud anu sami" tapi éta sabab éta henteu nomer teleponna diaktipkeun dina sérver apel.

  7.   Chris cenahna

    Keledai sadayana! Nalika mairan kana pos, pastikeun masihan solusi, sanés postingan atanapi koméntar ku sababaraha solusi ngabantosan. Kasus kuring, sadayana jalan, sareng ujug-ujug anjeunna lirén nelepon, kuring hoyong ningali éta jalma anu serius, tapi kuring salah.

    DONKEYS!