Pebble pikeun nanem modal $ XNUMX juta dina asesoris kanggo Pebble Time

karikil pinter gelang

Pebble hoyong dukungan perusahaan manufaktur aksésori khusus pikeun aub dina nyiptakeun pigeulang pinter pikeun Pebble Time. Sareng kumaha cara anu langkung saé pikeun ngadukung industri tibatan ku nanem modal sajumlah ageung artos. CEO Pebble parantos ngumumkeun yén éta bakal nyumbang sajuta dolar dina ngembangkeun asesoris pikeun smartwatch anu énggal.

Salila presentasi Pebble Time diumumkeun yén pabrik bakal tiasa nyiptakeun sagala jinis aksésoris pikeun Pebble anyar, sapertos gelang pinter anu ngahijikeun sénsor. Pikeun ngalakukeun ieu, Pebble bakal milarian proyék-proyék pangsaéna anu aya dina platform Kickstarter sareng bakal nyuntik artos supados aranjeunna tiasa janten kanyataan. Barina ogé, parantos "crowdfounding" anu ngantepkeun dua generasi Pebble sumping terang dugi ka ayeuna.

Kumaha carana urang ngarepkeun Pebble moal sacara finansial ngadukung sadaya proyék anu muncul dina Kickstarter. Grup khusus perusahaan bakal tanggung jawab diajar usul sareng ngadistribusikaeun artos ku cara anu paling adil, saimbang sareng logis.

Geus aya sababaraha ideu anu narik minat Pebble. Salah sahijina nyaéta pinggel anu ngamungkinkeun al Pebble pegatkeun sambungan tina telepon sareng beroperasi sacara mandiri, sabab sambungan telepon tiasa dilebetkeun kana aksésori. Di sisi anu sanésna, sababaraha perusahaan khusus dina kabugaran parantos ngumumkeun tali sareng sensor anu bakal tiasa dideteksi laju haté urang.

Karikil éta parantos muka panto pikeun dunya anyar kamungkinan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ah maenya cenahna

    Nuhun, tapi pikeun aksésoris anu langkung seueur, masih kénéh teu resep ka Tamagotchi.