Star Wars Battlefront Sahabat Datang ka App Store

Star-Wars-Battlefront-Companion-Base-Command-iPhone

Basis Komando

Aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan anu tangtu anu parantos aya hubunganana sareng Star Wars Battlefront parantos dugi ka App Store. Dina nami Star Wars Battlefront Sahabat, aplikasi pendamping sumping sateuacan anu nembak anu ditunggu-tunggu pisan, kaulinan anu tungtungna bakal sumping dina akhir bulan Nopémber. Salaku tambahan kana inpormasi biasa anu ditawarkeun ku jinis-jinis aplikasi ieu, éta ogé ngagaduhan sakumpulan aplikasi «Sahabat».

Naon anu tiasa urang lakukeun ku Star Wars Battlefront Companion

Sakumaha namina nunjukkeun, aplikasi bakal ngabantosan urang pikeun mariksa kinerja balapan urang sareng sambungkeun ka bagian sosial gim ti iPhone kami. Ieu kalebet, salaku conto, kamampuan pikeun ningali stats sareng kamajuan urang, ogé ti babaturan, sareng nampa bewara sacara real waktos nalika aranjeunna mimiti maénkeun. Urang ogé tiasa nampi bewara nalika aya berita penting sareng apdet di dunya Star Wars Battlefront.

Star-Wars-Battlefront-Companion

Kaulinan kartu stratégis

Salian ti di luhur, anu ogé anu diarepkeun tina aplikasi "dukungan" jenis ieu, Star Wars Battlefront Companion ogé ngamungkinkeun kami maénkeun kaulinan. kaulinan kartu strategi ti aplikasi anu sami. Kaulinan disebut Basis Komando sareng nangtang urang pikeun ngelehkeun musuh intél jieunan (hayu, urang maén ngalawan pertandingan) dina misi anu giliran. Tujuan kami pikeun ngajagaan basis Revelde tina serangan Kaisar nganggo kartu dumasar kana sababaraha barang tina Star Wars Battlefront.

Basis Komando bakal ngahargaan urang ku kiridit unggal-unggal urang salami misi sareng urang tiasa nganggo kiridit ieu pikeun muka konci Kartu Star, senjata sareng seueur deui dina Star Wars Battlefront.

Star Wars Battlefront Companion cocog sareng iPhone, iPod sareng iPad salami aranjeunna ngagaduhan ios 7.0 atanapi engké dipasang sareng éta mangrupikeun aplikasi gratis. Kaulinan anu badé ngiringan, anu anjeun gaduh cuplikan dina video sateuacanna, bakal sumping kana Windows, PlayStation 4 sareng Xbox One dina 17 Nopémber, sasasih saatos peluncuran "Star Wars: The Force Awakens."

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.