Prototipe munggaran tina Apple Watch keramik muncul

Watch Apple Keramik

Nalika Apple ngaluncurkeun produk, éta henteu ngalakukeun sapeuting sareng dina hal ieu nembongan dina jaringan Apple Watch didamel taun 2014 nganggo casing keramik. Dina hal ieu mangrupikeun prototipe sareng leres Apple biasana ngancurkeun sadaya prototipe tapi parantos tahan mangtaun-taun dugi ka ayeuna, yén pangguna Twitter @DongleBookPro dibagikeun dina jaringan sosial sababaraha foto tina Apple Watch ieu.

Anu jelas nyaéta parusahaan Cupertino ngaluncurkeun taun munggaran, nyaéta, modél Series 0, jam tangan anu didamel tina aluminium, waja sareng emas. Pikeun modél Apple Watch Series 2, modél anu urang gaduh didieu ayeuna, anu keramik, diwanohkeun.

Gambar anu dipidangkeun di handap ieu nyaéta modél prototipe ieu didamel taun 2014 sareng dileupaskeun dua taun ka hareup:

Kabuktosan yén tés anu dilakukeun ku Apple sareng produk na henteu aya tungtungna sareng seueur di antawisna sacara resmi dugi taun-taun engké dina hal ieu Apple Watch keramik tungtungna diluncurkeun. Jam tangan éta sorangan nambihan persis fitur anu sami sareng spésifikasi sapertos jam tangan anu sanés, tapi kotak didamel tina keramik anu ngajantenkeun harga akhir produk lumayan mahal. Pribadi, dina modél Apple Watch ieu kuring resep pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.