Rencana ka hareup Apple henteu ngalebetkeun ngagabung sareng iPad sareng Mac

Kami parantos nyarios salami sababaraha taun ngeunaan kamungkinan rencana Apple ngahijikeun garis iPad sareng Mac dina hiji cara atanapi cara anu sanés di payun, anu bisa jadi léngkah munggaran pikeun ngaleungit modél éntri dina kisaran Mac, sapertos halna pikeun MacBook Air anu resep kana iPad Pro, salaku conto.

Kalayan datangna iPadOS sareng macOS Big Sur, kami ningali seueur kamiripan dina kadua sistem operasi. Saatos peluncuran iPad Pro énggal sareng prosesor M1 Apple, aya seueur rumor yén Apple tiasa ngahijikeun kadua alat, sanaos perusahaan nyatakeun yén kahareup kadua alat éta bakal tetep mandiri.

Greg Joswiak, Chief Marketing Officer, sareng John Ternuns, Chief Hardware Officer, nyarios sareng Pranata mangsa, nyatakeun yén perusahaan anjeun henteu ngarencanakeun ngagabungkeun kadua alat janten hiji. Joswiak nyatakeun yén ngalaksanakeun prosésor M1 dina iPad Pro énggal sanés tanda yén Apple damel dina konpérénsi kadua alat éta.

Aya dua carita anu bentrok anu resep dicarioskeun ku jalma-jalma ngeunaan iPad sareng Mac. Dina hiji sisi, jalma-jalma nyarios yén aranjeunna saling bertentangan. Sing saha waé anu kedah mutuskeun yén aranjeunna hoyong Mac atanapi hoyong iPad.

Di sisi anu sanésna, jalma nyarios yén kami ngahijikeun kana hiji: yén aya konspirasi hébat pikeun ngaleungitkeun dua kategori sareng ngajantenkeunana janten hiji. Sareng nyatana henteu salah sahiji dua hal éta leres. Kami bangga pisan pikeun digawé pisan, hésé pisan pikeun nyiptakeun produk pangsaéna dina kategori masing-masing.

iPad Pro M1

John Ternus nambihan yén motivasi Apple nyaéta ngadamel Mac anu pangsaéna sareng iPad anu pangsaéna sareng yén perusahaan bakal teras fokus kana éta ka hareupna, miceun ideu ngeunaan konvergénsi anu ngahalangan kadua alat éta.

Joswiak negeskeun yén aranjeunna hoyong nganggo prosesor M1 dina kisaran iPad Pro énggal pikeun ngajamin palanggan poténsialna yén alat éta éta moal lami-lami deui dina sababaraha taun salian ti méré kasempetan ka pangembang pikeun nyiptakeun parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamangpaatkeun hal éta.

Magic Keyboard bodas

Anu jelas nyaéta alat éta moal janten luntur dina sababaraha taun ka pengker, nanging, upami Magic Keyboard gaduh. Keyboard kalayan trackpad anu diluncurkeun Apple taun kamari sareng éta henteu cocog sareng generasi anyar iPad Pro, sabab langkung lega 0,5 mm (kusabab layar mini-LED) anu dilebetkeun.

Upami anjeun mésér Magic Keyboard pikeun 2018-inci iPad Pro 2020 sareng 12,9 sareng badé mésér iPad Pro 2021 énggal, anjeun ogé kedah mésér Magic Keyboard anu anyar, kecuali Apple ngajalankeun promosi atanapi diskon nalika sayogi pikeun reservasi sapanjang bulan Méi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.