Rusia mangrupikeun nagara ka-XNUMX anu resep kana Apple Pay

apel-bayar-Rusia

Saeutik demi saeutik, tapi saeutik demi saeutik, Apple Pay terus jalan sareng beuki sayogi di langkung seueur nagara. Salah sahiji nagara salajengna dimana anjeun tiasa nampi bentuk pembayaran éléktronik ieu nyaéta Taiwan, dimana perusahaan anu berbasis di Cupertino ngarencanakeun ngaluncurkeun layanan ieu sateuacan akhir taun, pikeun ngamangpaatkeun tarikan penjualan Natal. maturan sistem pamayaran anu nyaman sareng aman Ngaliwatan iPhone kami, Apple Watch, iPad sareng ogé ayeuna ti Mac kami nganggo macOS Sierra, nyaéta, pikeun pameseran ngalangkungan internét.

Tapi nalika pangguna Taiwan ngantosan kadatangan Apple Pay, warga Rusia parantos tiasa ngaraosan Apple Pay ti dinten ayeuna, janten Nagara ka-XNUMX di dunya dimana téknologi ieu sayogi. Kadatangan Apple Pay di Rusia rada masalah, sabab perusahaan ngalaman masalah anu béda sareng bank utama sareng ngan ukur tiasa nawiskeun jasa ieu ka konsumén Sberbank sareng kartu MasterCard anu dikaluarkeun ku éntitas ieu, boh kiridit atanapi debit.

Tapi aranjeunna sanés hiji-hijina berita anu aya hubunganana sareng Apple Pay, kusabab sistem pamayaran ieu parantos nambihan dua bank Inggris anyar ayeuna ngadukung Apple Pay: Bank Koperasi sareng Bank Metro. Kalayan dua bank anyar ieu, parantos aya 22 bank di Inggris anu nawiskeun dukungan ka Apple Pay. Apple Pay ayeuna sayogi di: Australia, Kanada, Cina, Perancis, Hong Kong, Singapura, Swiss, Inggris, sareng Amérika Serikat. Dina waktos ayeuna teu aya berita atanapi gosip anu ngajamin urang yén éta bakal gancang sayogi di nagara anu nyarios Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ios cenahna

    Émut kami mangga gentos ti Apple yén anjeun ngagaduhan kuring gaji sareng anjeun bahkan henteu masihan kuring sadayana jasa