Sakumaha seueur jaminan iPhone

perawatan apel

Sigana mah nalika urang nyarioskeun perkawis ieu garansi iPhone Seueur urang gaduh keraguan. Nyatana, aranjeunna leres-leres normal sabab nalika jaminan konsumén di Spanyol nunjukkeun yén aya dua taun anu kedah ditutupan pikeun produk konsumen akhir, Apple nunjukkeun yén Garansi Terbatas na gaduh sataun perlindungan, sareng upami éta kami nyungkeun Apple Care, kami bakal ngaliput waktos dugi ka 3 taun iPhone kami. Janten sabaraha jaminan iPhone urang saleresna?

Kabingungan timbul kusabab kakhususan di panerapan hukum konsumen di Spanyol, sareng kusabab kanyataan yén Apple mangrupikeun perusahaan internasional. Janten, aranjeunna ngan saukur ngawatesan diri pikeun narjamahkeun halaman-halamanna saluyu sareng standar Amérika, sareng éta sababna dugi ka ayeuna teu mungkin mendakan jawaban pikeun patarosan anu gampang. Sababaraha keluhan sareng seueur kritik anu ngajantenkeun kami ayeuna maca dina halaman wéb anjeun yén sadaya jaminan ieu langkung ageung sareng dilengkepan ku naon anu diucapkeun ku hukum konsumen umum dina unggal nagara sareng di unggal nagara.

Kaayaan jaminan umum di Spanyol

La Hukum Penjaminan numutkeun panerapan masarakat Konsumsi nganggap yén anu ngajual kedah ngajawab pikeun sadaya cacat anu produk atanapi jasa nampilkeun ti saprak éta dipésér dugi ka waktos dua taun ti tanggal ieu. Salaku undang-undang, éta langkung diutamakeun tibatan jaminan khusus yén pabrik tiasa masihan kami maka, upami iPhone anjeun rusak kusabab cacat pabrik atanapi nampilkeun masalah anu fungsina tanpa anjeun ngalaksanakeun prosés anu nyababkeun atanapi ngalaman kacilakaan., jelema nu ngajual kudu nyayogikeun anjeun ku solusi gratis.

Ku alatan éta, nuturkeun ieu hukum konsumén IPhone anjeun anu dipésér di Spanyol bakal ngagaduhan jaminan 2 taun sareng anjeun kedah kéngingkeunana ti anu ngajual anu ngajualna ka anjeun. Upami anjeun aya di luar Spanyol, produk anu parantos dipésér di Spanyol ngan ukur sataun munggaran anu dicakup dina Uni Éropa (berkat garansi terbatas Apple), janten, upami aya kajadian ka telepon anjeun, anjeun kedah kirimkeun ka anu ngajualna di Spanyol sahingga tiasa nutupan dua taun anu dikaluarkeun ku hukum.

Garansi Apple

Tapi upami ieu leres, naon anu kajantenan ku naon Apple nyarios ka kami dina Jaminan Terbatas sataun na? Sabenerna anu diangkat mangrupikeun tambahan. Anjeun tiasa gaduh bantosan telepon téknis salami 90 dinten munggaran, ogé telepon, online sareng toko Apple fisik kanggo terminal anu anjeun parantos ngagaleuh. Ieu salami sataun. Ku alatan éta, salami 365 dinten kahiji anjeun tiasa milih antara nyandak iPhone ka Apple, atanapi nyandak ka anu ngajual. Ti taun kadua, anjeun ngan ukur tiasa nyandak ka Apple, sareng kalayan jaminan yén hukum konsumen dasarna nutupan upami Apple ogé anu ngajual.

Sareng kumaha upami Apple Care? Sabenerna teh Ngurus Apple Éta mangrupikeun asuransi tambahan anu ngaliput parangkat anu janten bagian tina tawaran perusahaan. Salaku tambahan kana perpanjangan Jaminan Apple Unlimited salami sataun langkung tibatan anu teu dibayar pikeun iPhone (Apple Care ngagaduhan biaya tambahan kanggo nambihan nalika urang mésér salah sahiji alat na), gaganti gancang pikeun iPhone nyaéta ditambahan. Salaku tambahan, sinyalna internasional anu parantos kami béjakeun ka anjeun sateuacan taun tambahan ieu ti dua anu ditawarkeun Apple dina bungkus dijaga.

Pasti ayeuna rada gampang ngarti naon sababna Mangsa jaminan iPhone anu ditutupan numutkeun produk Apple gratis, produk mayar sareng anu ditawarkeun ku hukum konsumen. Naha anjeun parantos terang inpormasi ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Abdi henteu terang aranjeunna .. Abdi ngagaleuh iphone di toko sélulér sareng naroskeun perkawis garansi éta .. aranjeunna nyarios yén éta sataun ...

  2.   Ta Juan-ta cenahna

    Di Kapuloan Kanaria teu aya gunana

    1.    Bartu cenahna

      Upami anjeun dina LPA, SAT aya di León y Castillo. Komputer cau tanggung upami anjeun ngagaleuh didinya, sapertos lapangan Inggris atanapi rumah telepon anu tempatna dijual gratis.
      Wasalam

  3.   David Lopez del Campo cenahna

    Dua taun pikeun kuring maca éta jelas pisan nalika anjeun ngalebetkeun akun anjeun sareng nempatkeun nomer séri di handap ieu dimana éta nyatakeun diaktipkeunkeun bantuan teknis gratis ok di handap ieu nyatakeun yén pikeun kuring maca éta dua taun naon anu Apple ukur ngucapkeun hiji sahingga ieu di handap Halaman € 79 sareng kaluar tapi nyertakeun anjeun 2

  4.   David Lopez del Campo cenahna

    Sareng di Kapuloan Kanaria éta bakal sami sareng di sésana kota, sobat kuring

  5.   sawniya cenahna

    Mangrupikeun sataun bantosan téknis, kuring terang tina pangalaman kuring sorangan. Di luhur yén aranjeunna henteu ngadamel anggaran atanapi naon waé, anu aranjeunna kirimkeun ka anjeun bahkan sanés milik anjeun, sanés anu énggal, éta mangrupikeun direnovasi (didaur ulang) sareng aranjeunna henteu masihan anjeun garansi diperpanjang, saolah-olah aranjeunna masihan anjeun milik anjeun, salaku tambahan, waktos éta Dina SAT éta ngitung sareng waktos jaminan sareng éta anu tiasa dituntut di kantor konsumen.

  6.   David cenahna

    2 taun, kuring nyandak ipad langkung ti sataun ka toko Apple sareng kuring henteu ngagaduhan masalah garansi

  7.   Arcturus cenahna

    Aya kasalahan dina tulisan éta sareng nalika taun munggaran anjeun tiasa nyandak ka Apple Store henteu paduli dimana anjeun mésér. Ti taun kadua, anjeun kedah nyandak kana toko tempat anjeun mésér kanggo diropea.

  8.   buruk cenahna

    Applecare pikeun iphone sareng ipad aya 2 taun sanés 3. 3 taun kanggo mac sareng monitor. Ati-ati yén anjeun ngabingungkeun jalma

    https://www.apple.com/es/support/products/iphone.html

  9.   Ivan cenahna

    Éta mangrupikeun dua taun salami éta dibeli dina nami hiji jalma, upami éta dibeli sareng diinvoice ka freelancer atanapi perusahaan aranjeunna ngan ukur masihan anjeun 1 taun sareng anjeun tiasa nempatkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong yén aranjeunna henteu merhatoskeun anjeun, paduli sabaraha hukum nyatakeun aya 2 taun.
    Aranjeunna teras-terasan nyobian "trik" atanapi "bundel" anjeun mésér Apple Care nalika aranjeunna parantos gaduh 2 taun éta ku leres.
    Lembar klaim diluluskeun ka Arc de Triomphe. Kuring nyarios ieu tina pangalaman ...

  10.   gr33nboh cenahna

    Dua taun anjeun ningali kana dimana waé anjeun ningali, aranjeunna ngaganti iPad pikeun anu énggal saatos langkung ti sataun parantos kalangkung sareng kuring teu gaduh tikét atanapi naon waé, upami aranjeunna konyol ngingetan aranjeunna yén Facua nyempad aranjeunna sareng anjeun henteu angkat tanpa jasa jaminan anjeun.

    Wasalam

    1.    Ivan cenahna

      Nya, kuring parantos nyaritakeun yén éta henteu sapertos kitu dina sadaya kasus. Upami anjeun henteu mésér ti aranjeunna langsung, éta ngan ukur masihan anjeun taun munggaran, taun kadua dipasihkeun ku toko anu ngajualna. Sareng anjeun tiasa ngagem aranjeunna sakumaha anu anjeun pikahoyong yén aranjeunna henteu masihan panangan ka pulas. Upami anjeun kersa, kuring tiasa masihan anjeun lambaran klaim anu kuring lebetkeun sareng anu mana ogé teu aya gunana.
      Sareng sabab éta Perusahaan Terbatas atanapi Otonom, anu mésérna ngan ukur 1 taun.

  11.   Jose Antonio Leiva Serrano cenahna

    Halo, naha anjeun terang naha garansi nutupan kerusakan kaca layar, hatur nuhun.