Samsung bakal ngajual Galaxy Note 7 anu direnovasi di sababaraha nagara

Sinétron Samsung Galaxy Note 7 siga anu neraskeun. Nalika Samsung sacara resmi ngungkabkeun masalah anu nyababkeun ledakan sajumlah seueur terminal, Sigana yén berita éta mangrupikeun akhir tina terminal éta sareng kami moal nyarioskeun deui. Tapi sigana yén sinétron parantos aya surah tina hiji bab, kumargi sigana yén berita yén kantor berita Reuters diterbitkeun bulan kamari, anu nyatakeun yén Samsung panginten tiasa ngaluncurkeun sésana, tungtungna dikonfirmasi. tina Galaxy Note 7 tés ka pasar, salaku alat anu direnovasi.

Numutkeun kana média Koréa HankYung, perusahaan bakal ngamimitian ngajual Galaxy Note 7 anu direnovasi, sakali batréna diganti ku anu aman anu moal ngabalukarkeun ledakan naon waé. Saatos sababaraha sasih panilitian, Samsung mendakan naon masalahna sareng dua batch Galaxy Note 7 anu diluncurkeun, janten alat-alat ieu kedah 100% aman. Alat-alat ieu moal dugi ka Amérika Serikat atanapi Éropa, kusabab blokade anu diatur ku régulator dina terminal ieu. Dimana aranjeunna bakal sayogi bakal di India sareng Vietnam.

Numutkeun kana tulisan ieu, Samsung ngagaduhan langkung ti 2,5 juta unit Galaxy Note 7, saatos nganggo sakitar 20.000 kanggo ngalaksanakeun tés anu béda-béda pikeun tiasa mendakan naon anu janten alesan ledakan di terminal ieu. Alat anu direnovasi bakal gaduh panutup tukang anu béda tibatan anu aslina nganggo batréna anu tiasa berkisar antara 3.000 mah sareng 3.200 mah. Alesan panutup tukangna logis, kusabab kedah ngagentos batréna, perusahaan Korea henteu daék nambihan inpéstasi di terminal ieu ku nempatkeun kana lini produksi anu didaptarkeun pikeun ngan ukur ngagentos batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.