Samsung nyelipkeun iPod kana salah sahiji patén na

samsung-patent-ipod

Dina dunya téknologi sareng bisnis, masalah niron nyaéta urutan poé, sareng seueur deui nalika urang nyarioskeun ngeunaan Apple sareng lawan-lawanna. Apple sareng Samsung sok janten conto kumaha perang pikeun harta inteléktual tiasa dicandak jauh teuing, utamina ku jumlah duit anu teu sopan anu sababaraha anu nungtut ti anu sanés pikeun merhatoskeun "detil ieu. Jarami terakhir datang iraha Samsung nembé ngadamel terakhir patén na, sareng digambar di dinya urang tiasa mendakan logo iPod anu kawéntarAnéh ngomong sahenteuna, hususna nunjukkeun yén paténna didamel ku Samsung, anu henteu ngagaduhan jasa anu disebat iPod.

Patén anu urang tingal, nampilkeun téknologi anu ngamungkinkeun layar layar smartphone ngalangkungan 90 derajat, sareng mékanisme anu parantos urang tingali sateuacanna ku Samsung. Naon anu narik perhatian patén ieu, panginten langkung ti kanyataan yén layarna fleksibel, sigana kanyataanna aranjeunna parantos ngempelkeun ikon dina layar anu nyatakeun "iPod»Sareng éta nembongkeun mitos Apple iPod. Hal ieu nyababkeun urang mikir yén kartunis henteu terang pisan saha anu anjeunna damel, atanapi yén Samsung kaleuleuwihkeun obsesi sareng Apple.

Ieu henteu bakal janten anu sateuacana atanapi anu terakhir tina kontroversi antara Samsung sareng Apple, anu akhir-akhir ieu sigana langkung tenang dibandingkeun taun-taun sanés. Tim Cook parantos mutuskeun nyimpang sakedik tina jinis kontropérsi ieu anu dipikaresep ku Steve Jobs, tapi, sigana bakal aya kacurigaan atanapi kasieun sateuacan jenis prakték ieu, teu tiasa dijelaskeun atanapi teu kahartos, utamina nalika éta asalna. perusahaan ageung sareng penting di dunya sapertos Samsung Koréa Kidul, panginten Cara ieu langkung kahartos atanapi biasa ti Xiaomi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.