Apple Watch Series 8 bakal gaduh desain anu sami sareng Series 7

Kalayan ieu kami henteu hartosna iraha waé yén jam tangan Apple awon, jauh tina éta. Model Apple Watch Series 7 ayeuna sumping saatos sababaraha rumor anu ngaramalkeun sababaraha parobihan éstétika anu tungtungna henteu sumping. Ayeuna saatos sababaraha dinten dimana kamungkinan yén modél Apple Watch salajengna bakal nambihan yén parobihan desain ieu dipertimbangkeun @LeaksApplePro bareng jeung iDropNews nutup panto dina modifikasi desain ieu.

Naha éta leres-leres kedah ngarobih desain?

Salah sahiji mamang anu seueur pangguna Apple nyaéta persis ngeunaan ieu, naha perlu ngarobih desain? Kabutuhan pikeun ngarobih desain jam tangan henteu cocog sareng sadayana sareng yén modél ayeuna mangrupikeun alat anu saé sareng nyaman pikeun ngagem. Jigana model panganyarna ieu sampurna tur bisa lepas sababaraha taun saméméh maranéhna mutuskeun pikeun ngarobah desain kasus. Éta ngagaduhan layar anu ageung, nawiskeun aspék desain anu sami sareng modél anu munggaran tapi langkung ipis sareng di luhur sadayana langkung kuat.

Nambahkeun desain anu langkung kuadrat sapertos anu katingal dina sababaraha rendering sababaraha minggu kapengker tiasa atanapi henteu resep, kami henteu badé ngabahas éta ayeuna, anu tiasa urang bahas nyaéta sababaraha gambar CAD anu bocor tina Apple Watch Series 8 anu nunjukkeun sababaraha. parobahan dina model ayeuna. kasarna Hiji-hijina hal anu urang tingali béda nyaéta desain spikerUrang bakal ningali naon anu kajantenan dina sasih-bulan anu bakal datang sabab aya jalan anu panjang sateuacan datangna generasi énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.