Spotify nolak tuduhan ngahukum éksklusif Apple Music

Spotify

Perang pikeun bisnis streaming musik nyaéta ku pedang di luhur, sareng ieu dibuktikeun ku warta yén unggal sering muncul sareng Apple Music sareng Spotify salaku protagonis utama. Dua jasa musik streaming ngagunakeun sadaya senjata anu dipiboga ku aranjeunna pikeun kauntungan dina sainganna, sareng Upami Apple kéngingkeun perjanjian eksklusif sareng seniman tertentu pikeun ngaleupaskeun albeumna munggaran dina Apple Music, Spotify tiasa ngahukum seniman éta ku ngajantenkeun musikna henteu muncul dina situs anu saluyu pisan dina aplikasi na.. Sanaos kanyataan yén Spotify parantos nampik tuduhan ieu, aya sababaraha seniman anu dituduh nyatakeun prakték ieu.

Drake, Frank Ocean, Taylor Swift, Katy Perry antara anu sanésna gaduh perjanjian éksklusif langkung atanapi kirang panjang sareng Apple Music. Artis ieu paling dikenal, sareng panginten anu paling henteu kapangaruhan ku strategi Spotify anu sakuduna ieu, tapi sigana anu sanés anu kirang dikenal anu kapangaruhan ku éta. Goréngna ogé, seniman anu teu dikenal nganggur pikeun seueur anu nembongan dina Beats Radio 1, radio Apple sareng Zane Lowe salaku presenter, kumargi sigana aranjeunna bakal kaancam ku Spotify kalayan ngaluarkeun aranjeunna ka pojok paling poék aplikasi maranéhna upami aranjeunna satuju kana acara radio Apple.

Spotify écés nolak tuduhan ieu, tapi Bloomberg mastikeun yén inpormasi éta asalna tina sumber anu caket pisan sareng aranjeunna sadar pisan kana strategi perusahaan. Henteu ngan ukur Spotify teu raoseun ku Apple Music eksklusif, tapi bahkan Universal Music Group parantos ngalarang sadaya seniman na pikeun masihan éksklusif pikeun Apple Music, anu sigana nyegah Lady Gaga tina nampilkeun albeumna sacara éksklusif pikeun layanan musik streaming Apple. Ieu mangrupikeun hiji deui episode tina perang ieu, angsuran payun, badé sumping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.