Tutuwuhan vs Zombies 2 ngaluncurkeun «Pantai gelombang hébat I»

tutuwuhan vs zombie 2

Upami urang ngaksés App Store, Kami ningali yén Tutuwuhan vs Zombies 2 mangrupikeun salah sahiji gim anu disarankeun ku éditor App Store ... Ieu ngandung harti yén aranjeunna sapuk nawiskeun kaulinan pikeun pangguna, nyaéta pikeun nyarankeun éta, kusabab kualitas na. Kami parantos ngawartosan anjeun sababaraha kali ngeunaan kaulinan ieu dina iPad News, tapi pembaruan anu anyar na janji sareng seueur deui, éta parantos sayogi di App Store, Upami urang masang pembaruan éta urang bakal ningali épisode anyar anu disebat: "Pantai gelombang hébat I", dina sababaraha bulan urang bakal ningali bagian kadua épisode ieu sareng saha anu terang, bahkan aya anu katilu ... Tapi anu pangpayunna mimitina, hayu urang ngarecah pembaruan énggal sareng épisode anyar Tutuwuhan vs Zombies 2.

Episode anyar datang ka Tutuwuhan vs. Zombies 2 dina bentuk pembaruan

Kusabab éta pembaruan anu saé, Hayu urang langsung terang, pikeun nganalisis pembaruan anyar Tutuwuhan vs Zombies 2, versi 2.9.1, sayogi di App Store ti ayeuna:

  • Pantai gelombang hébat I: 16 tingkat énggal disetél dina pantai anu sanés dimana pepelakan, zombie sareng hal-hal anu teu kapendak dina katerangan bakal muncul, urang kedah lebet ka pantai pikeun ningali perkawis naon. Ogé, urang kedah mendakan trik sareng tawaran dina Palataran karusakan, Rahasia naon anu terasna disumputkeun?
  • 4 pepelakan anyar: Opat pepelakan énggal parantos ditambihan, kalebet Tutuwuhan Karnivora mitos
  • 6 zombie anyar: Sapertos pepelakan, zombie ogé ngagaduhan pendamping énggal: Zombie Bikini-clad, Little Mermaid Zombie, Little Zombie ... dikaitkeun sareng téma épisode anyar
  • Minigame anyar: Upami urang teu aya hubunganana, urang tiasa maénkeun Tutuwuhan minigame vs Zombies 2: Bolero Bulb
  • Kostum Lebaran: Ti 24 Oktober kami bakal tiasa ningali kostum khusus pikeun ngahargaan pésta ieu di Pihak Piñata, urang tiasa pakéan pepelakan urang
  • Tutuwuhan premium: Pikeun waktos anu terbatas urang tiasa ngaraoskeun Ghost Chili, naha anjeun badé ngagaleuh?
Tutuwuhan vs. Zombies ™ 2 (AppStore Link)
Tutuwuhan vs. Zombies ™ 2bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oliver cenahna

    Kuring parantos nyéépkeun dunya gelombang di pantai sareng kéngingkeun koncina tanpa enbagrgo, kuring henteu tiasa ngajantenkeun anjeunna ngadamel dunya anu sanés, sareng kuring parantos ningkatkeun pepelakan sareng kéngingkeun artos sareng kuring parantos ngadamel sadaya rékor dina vas. ka dermaga atanapi naha éta henteu aya hubunganana sareng éta?

  2.   Angela cenahna

    Éta kajadian ka kuring sami pisan ... yén dunya parantos atosan sareng kuring gaduh konci pikeun muka anu anyar ... kuring henteu ngarti naha éta teu tiasa dibuka