Acara di App Store bakal sayogi minggu payun

Kajadian Toko Apple

Salah sahiji fungsi anu ditonjolkeun Apple dina WWDC 2021 terakhir dina fitur-fitur anyar ios 15 sareng iPadOS 15, sareng éta diliwatan tanpa nyeri atanapi kamuliaan diantara pangguna, Éta mangrupikeun pangrojong yén pangembang kedah nyiptakeun acara pikeun aplikasi na.

Pungsi ieu bakal mimiti sayogi sakumaha Rebo 27 Oktober Sareng ti ayeuna, pamekar anu badé ngamimitian nganggo éta ayeuna tiasa ngajadwalkeun acarana ngalangkungan App Store Connect.

Apple parantos ngadamel pengumuman ieu ngalangkungan halaman wéb anu Apple sayogi pikeun komunitas pamekar. Kajadian dina App Store bakal ngidinan pamekar ngamajukeun kompetisi, siaran live, premiere pilem, acara husus… Kanggo pangguna anu teu acan ngalakukeun éta, unduh sareng cobian aplikasina.

Dimimitian minggu payun, acara di-aplikasi anjeun tiasa dipendakan langsung di App Store, masihan anjeun cara anu énggal pikeun nembongkeun acara anjeun sareng ngagedekeun jangkauan anjeun. Ayeuna anjeun tiasa nyiptakeun acara tina aplikasi dina App Store Connect sareng ngajadwalkeun éta pikeun némbongan di App Store. Kajadian anu pas waktuna, sapertos kompetisi kaulinan, perdana pilem, sareng pangalaman anu disiarkeun langsung, tiasa ngadorong jalma pikeun nyobian aplikasi anjeun, masihan pangguna anu tos aya cara anyar pikeun ngaraosan aplikasi anjeun, sareng masihan pangguna sateuacana alesan pikeun uih deui. Acara bakal muncul dina App Store dina ios 15 sareng iPadOS 15 mimitian 27 Oktober 2021

Kajadian dina aplikasi bakal ditingalikeun dina kartu acara di App Store anu kalebet gambar atanapi pidéo, nami kajadian sareng pedaran singget.

Ngan dina ios 15 sareng iPadOS 15

Apple diuji fungsionalitas ieu Agustus panungtungan dina betas ios 15 sareng iPadOS 15, kanggo engké ngaleungitkeunana. Kartu ieu ngan bakal sadia dina versi fifteenth ios sarta iPadOS sarta moal bisa diasupan ti versi saméméhna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.