ACDSee Pro gratis kanggo waktos terbatas

ACDSEE-Pro-unduh-gratis

Terakhir waktos kuring nyebarkeun tulisan ngeunaan aplikasi anu sayogi pikeun diunduh gratis, kabeneran dina waktos nyebarkeunana (éta mangrupikeun program) éta henteu aya deui gratis. Seueur anu dikritik kuring, nyatakeun yén anu kuring pikahoyong nyaéta kunjungan, hal anu teu masuk akal nyarioskeun aplikasi anu henteu dikenal sareng kami ogé ngagaduhan alternatif anu sanés di App Store. Pikeun sadayana anu sok hatur ka kuring pikeun ngawartosan jinis tawaran ieu, dinten ieu kuring wartosan anjeun yén aplikasi ACDSee Pro anu hadé, PIKEUN SAMENTAWIS éta sayogi kanggo diunduh gratis. Hayu urang tingali naha ieu jelas pikeun sadayana.

Harga biasa tina aplikasi ieu nyaéta 6,99 euro, tapi pikeun WAKTU Wates, urang tiasa ngaunduh sacara gratis kalayan gratis. Hatur nuhun kana ACDSee Pro urang tiasa néwak, ngarobih sareng ngabagi poto. Aplikasi ieu ngagabungkeun kaméra inovatif, éditor anu kuat sareng aplikasi pikeun nyusun komposisi sareng sadaya alat anu diperyogikeun pikeun nawiskeun kami hasil anu luar biasa.

Fitur Kaméra

  • Kadali manual. Kontrol anu tepat pikeun paparan, fokus, kagancangan jepret, sareng kasaimbangan bodas.
  • Prioritas rana. Sacara otomatis ngaluyukeun ISO numutkeun laju jepret. Perhatosan real-time dina kasus overexposure atanapi underexposure.
  • Modeu selfie. Tingalikeun sisi anu pangsaéna ku pelicuran kulit sareng pencahayaan, lampu kilat payun nalika poék, sareng tombol ageung supados gampang.
  • Nyaring waktos nyata. 24 épék kaasup: mono, tonal, noir, fade, chrome, prosés, transfer, snapshot sareng seueur deui ...
  • Pangaluyuan waktos-nyata. Kacaangan, Kontras, Suhu Warna, Vividness, Clarity, Nada Kulit, Vignette.
  • HDR Fusion. Gabungkeun otomatis tilu poto anu dicandak ku paparan anu béda pikeun nyiptakeun hiji gambar sareng rentang dinamis anu ageung. Sacara manual ngaluyukeun kacaangan sareng kontrasna.
  • Fusion flash. Anggo flash stagger pikeun ngagabungkeun dua poto (hiji tanpa flash, hiji sareng flash). Ngurangan intensitas lampu kilat dina cahaya alami.
  • Pementasan paparan. Candak tilu gambar ngagentos ku paparan anu béda.
  • Modeu pidéo. Candak momen-momen khusus éta dina pidéo sareng anggo saringan sareng panyaluyuan sacara langsung.
  • Modeu flash. Pareuman, hurung, otomatis, senter, sareng senter sareng senter campuran. Fungsi flash payun anu luar biasa nganggo layar LCD pikeun nyaangan.
  • Fokus touch sareng paparan. Toél pikeun milih titik fokus sareng paparan. Kanggo pangendali anu langkung saé, pilih sacara bébas paparan sareng titik fokus.
  • Konci pokus otomatis, paparan otomatis sareng kasaimbangan bodas
  • Atur parameter numutkeun kabutuhan anjeun, teras konci konci otomatis, paparan otomatis, sareng kasaimbangan bodas otomatis.

Fitur Editor

  • Bayangan
  • Sorotan
  • Ékualiser cahaya
  • Eusian lampu
  • Gurilap
  • kontras
  • Ékuél ékualiser
  • Kasaimbangan bodas
  • jenuh
  • Vivacity
  • Ékualiser warna
  • Nada beulah
  • Seueur
  • Kajelasan
  • Lemesna
  • Ngaleungitkeun noise
  • Nada kulit

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nirvana cenahna

    Hatur nuhun Ignacio

  2.   Borjall cenahna

    Hatur nuhun pisan !!!

  3.   Cvb cenahna

    Asik! Hatur nuhun!

  4.   Carlos cenahna

    Hatur nuhun!!! Anjeun bakal lulus kami sababaraha komisi anjeun !!! Ngan heureuy!!! Serius, anjeun damel padamelan anu hadé dina sagala hal! Lajengkeun!!

  5.   Daniel cenahna

    Sakitu hoream TEMPORARY ... Gampang lalaki, santai sakedik. Troll aya dimana-mana. Kami terang éta kabeneran sareng aranjeunna tiasa atanapi henteu sayogi nalika urang ningali aranjeunna. Hatur nuhun! (Ieu upami sayogi aya).

  6.   IOS 5 Badut Salawasna cenahna

    Éta ngaapresiasi. Éta mangrupikeun aplikasi anu pikaresepeun pisan, kalayan seueur pilihan éditan sareng kaméra anu cukup lengkep. Kadang-kadang ku sababaraha pilihan aplikasi diblokir ku béta pangénggalna ios 10. Mudah-mudahan ku vérsi akhir atanapi pembaruan aplikasi henteu kajantenan. Aranjeunna praktis 7 euro tabungan, anu henteu goréng pisan.

  7.   Julian cenahna

    Hatur nuhun pisan, méwah.

  8.   Fernando zaitun cenahna

    Jigana publikasi ieu mangrupikeun rerencangan anu hébat, salam ti El Salvador

  9.   Carlos cenahna

    Upami gratis, hatur nuhun pisan kana inpo na.

  10.   John cenahna

    Halo, kuring masang program sareng kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun sareng folder na kaluar sareng tanda Terlarang sareng kuring henteu terang kumaha balikna supados disk drive sareng folder henteu dipariksa. Hatur nuhun