Adobe Photoshop Express ngahiji sareng Google Photos

Adobe-Photoshop-Express

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, kaméra smartphone parantos janten hiji-hijina alat pikeun néwak momen paporit urang, nyésakeun kaméra kompak anu parantos janten klasik jaman modéren dina rak toko. Seueur pangguna anu resep nga-pribadoskeun poto-poto na ku nambihan épék, saringan, wates, ngarobih warna, kontrasna ... Di App Store urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun éta sareng seueur deui, tapi diantara sadayana menonjol Adobe Photoshop Express, aplikasi anu ogé ngadukung kaseueuran format RAW, cocog pikeun anu resep fotografi.

Adobe Photoshop Express nembé diénggalan aplikasi munggaran anu ngamungkinkeun urang pikeun ngédit gambar tina perpustakaan Google Photos kami, janten teu kedah gaduh sadaya gambar paporit urang, atanapi gambar anu urang hoyong edit, dina alat. Sanaos iCloud parantos janten jasa panyimpenan anu paling populer di kalangan pangguna ios, seueur anu langkung milih ngagunakeun Google Photos, layanan panyimpenan gratis dina awan, anu tanggel waler pikeun otomatis ngamuat sadaya poto sareng video anu Hayu urang ngadamel akun Google urang hiji-hijina watesan nyaéta video 4K dirobah jadi Full HD sareng gambar henteu kedah ngaleuwihan 16 mpx, tapi anu terakhirna henteu janten masalah.

Pembaruan énggal ieu ogé nawiskeun kami pungsi énggal anu ngamungkinkeun urang pikeun otomatis nyieun kolase kualitas hébat sacara otomatis, kolase anu tiasa urang bagikeun langsung tina aplikasi.

Naon anu énggal dina versi 5.0 tina Adobe Photoshop Express

  • Kolase Adobe Photoshop Express! Otomatis ngadamel collage anu saé, kualitas luhur anu tiasa anjeun bagikeun sareng komposisi pinter canggih sareng pilihan mindahkeun gaya. (Ieu sanés aplikasi rarancang poto telepon anjeun biasana.)
  • Integrasi Poto Google: Pilih sareng impor gambar kana akun Google Photos anjeun, edit dina Photoshop Express, sareng bagi atanapi ekspor.
Photoshop Express Photo Editor (AppStore Link)
Photoshop Express Poto Éditorbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.