AirLaunch Pro, gratis kanggo waktos terbatas

airlaunch-pro

Kalayan tiap vérsi ios anyar, Apple laun muka sistem operasi na pikeun alat sélulér, ngaleungitkeun watesan anu ditetepkeunna dugi ka ayeuna. Aya beuki seueur kabébasan anu ditawarkeun ka kami sareng pamekar nyobian ngamanfaatkeun sabagian ageung. Dina versi ios panganyarna ieu, Apple parantos masihan seueur kamasyhuran ka Pusat Notifikasi, nunjukkeun seueur seueur inpormasi sareng ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng éta sacara praktis tanpa kedah muka konci alatna. Aplikasi gratis anu kami nunjukkeun ayeuna nyaéta AirLaunch Pro, aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngaluncurkeun aplikasi atanapi muka setélan langsung ti Pusat Notifikasi.

AirLaunch Pro gaduh harga biasa di App Store 3,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis. Kalayan AirLaunch Pro urang tiasa nambihan potong kompas Pusat Pemberitahuan kana aplikasi anu paling kami anggo, jalan pintas kana nomer telepon sahingga ku pers anu saderhana kami tiasa nyauran, muka halaman wéb anu dipikaresep kami, eusi anu disalin tina clipboard, sungsi di Google kanggo nambihan clipboard ...

Fitur AirLaunch Pro

  • Buka aplikasi sapertos Facebook, Twitter, Instagram, Mail, WhatsApp ...
  • Buka setélan sistem sapertos sambungan Wi-Fi, sambungan data, lokasi, bluetooth ...
  • Nelepon audio atanapi FaceTime langsung.
  • Buka halaman wéb anu dipikaresep kami.
  • Ngarobih ukuran tina ikon.
  • Ngakses eusi anu sering dianggo tina clipboard urang sareng seueur deui.

Upami urang tiasa nalungtik sakedik dina aplikasina urang tiasa ningali kumaha urang tiasa ngalaksanakeun sacara praktis naon waé sacara otomatis, tanpa kedah ngalakukeun sababaraha léngkah pikeun tiasa ngalakukeun éta, sareng sadayana ieu langsung ti Pusat Notifikasi.

Hijina tapi tina aplikasi ieu nyaéta anu ayeuna jumlah aplikasi standar pikeun ngaluncurkeun langsung cukup terbatas. Upami urang hoyong nambihan jalan pintas kana aplikasi anu teu didaptarkeun, urang tiasa ngalaksanakeunana liwat pilihan Adat, sareng nunjukkeun jalur dimana aplikasi na aya.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   MFB cenahna

    Sareng seueur pisan pikeun waktos anu kawates. Tulisan anu diterbitkeun jam 11 enjing sareng 12:35 pm ningkat ka pro parantos aya dina € 3.99

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Entong lieur. Pangembang ieu gaduh versi berbayar AirLaunch Pro, anu kuring carioskeun dina tulisan ieu, sareng versi AirLaunch, anu nawiskeun pembelian kanggo muka konci fitur Pro. Aplikasi ieu mangrupikeun vérsi lengkep anu sayogi pikeun diunduh gratis.

      1.    MFB cenahna

        Abdi badé nerjemahkeun yén "tong bingung" dina nada anu saé.
        Kuring pikir yén upami aya dua vérsi anu gaduh nami anu sami, éta bakal hadé pikeun netelakeun titik ieu dina tulisan. Tapi hayu, éta pendapat abdi.
        Kuring nyobian aplikasi sanés anu anjeun nyarankeun "Launcher pro" sareng anu leres mah kuring resep. Sigana mah anu disebatkeun dina tulisan éta sami.
        Salam.

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Kuring henteu nyarios éta dina nada anu goréng, tapi kuring bakal nempatkeun anu sanés.
          Supados jalma-jalma henteu ngaco kana vérsi gratis sareng vérsi anu mayar, kuring ngan ukur ngaitkeun kana versi anu mayar, anu mangrupikeun anu dijual.
          Upami kuring nyarioskeun aplikasi umum, éta henteu ditawarkeun, kuring bakal nempatkeun dua tautan.

          1.    MFB cenahna

            Pokokna, kuring bakal ngajawab anjeun béda xD
            Kuring bakal nyaritakeun alesan pikeun koméntar kuring. Aya pamiarsa (diantarana kuring nyertakeun nyalira) anu maca anjeun dina komputer sareng langsung milari aplikasi anu dimaksud langsung di AppStore. Ku ngalakukeun éta teu aya jalan pikeun ngabédakeun hiji sareng anu sanés. Éta sababna kuring mairan ngeunaan éta.
            Salam.

  2.   David cenahna

    Kuring henteu terang éta, tapi kuring ngaraos mangpaat pisan (utamina nalika nambihan tombol pikeun fungsi sistem anu henteu aya dina pusat kontrol)
    hatur nuhun