AirPods 3 nambihan audio spatial tapi teu aya dorongan paguneman

AirPods generasi ka-3

Kabeneran aya yén AirPods generasi katilu anu anyar nuju dititénan nganggo gelas pembesar saatos presentasi aranjeunna sareng teu anéh. Kami parantos terang terang desain headphone Apple anyar ieu anu tiasa urang sebutkeun Éta mangrupikeun "campuran" antara AirPods sareng AirPods Pratawa. Aranjeunna henteu ngagaduhan karét silikon dina bagian ceuli tapi aranjeunna nambihan desain Pro.

Di sisi anu sanésna, headphone ieu nambihan deteksi ceuli anu ningkat, audio spatial sareng ngecas gancang terpadu, diantara seueur hal-hal anu sanés, tapi teu ngagaduhan fungsi Boost Conversation anu aktip. Pikeun aranjeunna anu henteu terang naon leresna fungsi ieu, urang tiasa nyimpulkeun sakedap yén éta mangrupikeun téknologi anu nganggo mikropon dilebetkeun kana headphone sareng ngamungkinkeun urang nguping jalma di payuneun urang kalayan cara anu sampurna, ngasingkeun sora anu aya di sakitar urang. .

Fungsi ieu anu diaktipkeun dina awal sasih Oktober ieu dina AirPods Pro sareng AirPods Max ngalangkungan pembaruan firmware, henteu sayogi dina headphone anyar anu dipasihkeun Senén kamari. Dina halaman wéb resmi Apple henteu nunjukkeun fungsi ieu ku situs mana waé sareng firma panilitian TrendForce, ogé nunjukkeun yén éta henteu ditambihan di aranjeunna.

Bisa jadi kusabab henteu headset anu lengkep ngasingkeun pangguna ti luar, anjeunna tiasa ngobrol sareng jalma sanésna kalayan aranjeunna tanpa masalah, ngan ku nurunkeun volume musik, podcast atanapi naon waé anu ngupingkeunana. AirPods Pro atanapi AirPods Max ngasingkeun urang sakedik deui ti luar Sanaos kami henteu nganggo pembatalan noise, sareng ieu sacara logis kumargi cara aranjeunna disimpen dina ceuli, janten fungsi Boosting Conversation langkung saé sareng diperyogikeun pikeun aranjeunna.

Kaleresan aya fungsi ieu aktip tiasa ngabantosan urang pisan dina waktos-waktos khusus sadidinten. Kedah angkat tina headset pikeun ngamimitian paguneman Tepat waktos saderhana, tapi upami urang ngagaduhan fungsi aktip ieu langkung raoseun. Di momen sigana mah AirPods 3 moal ngangkutna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.