Aktipkeun WhatsApp Web dina iPhone anjeun berkat Jailbreak

WhatsAppWebEnabler

Sababaraha minggu ka tukang WhatsApp ngaluncurkeun vérsi wébna pikeun tiasa nganggo aplikasi olahtalatah instan na tina komputer mana waé. Tapi, sapertos biasana akhir-akhir ieu, aplikasi anu dipiboga ku Facebook leres-leres teu malire pangguna ios anu teu tiasa aksés kana layanan ieu. Sakumaha biasa Jailbreak datang pikeun nyalametkeun, sareng ti dinten ayeuna aya tweak anyar dina Cydia anu ngamungkinkeun anjeun nganggo WhatsApp Web bahkan upami anjeun gaduh iPhone. Nami na nyaéta WhatsAppWebEnabler sareng éta gratis gratis. Kami masihan anjeun detil di handap.

WhatsAppWebEnabler-Setélan

Anjeun gaduh tweak WhatsAppWebEnabler sayogi sadayana gratis dina repo BigBoss. Sakali dipasang sareng saatos ngalakukeun respring wajib, anjeun kedah ngakses Setélan Sistem sareng dina menu tweak klik dina Entable / Nonaktipkeun pikeun ngaktipkeunana. Rengse ieu, waktuna pikeun buka Setélan WhatsApp, dina aplikasi, sareng pilih "WhatsApp Web".

Ayeuna urang kedah nganggo browser Chrome dina komputer urang (éta henteu cocog sareng browser anu sanés) teras angkat ka alamatna http://web.whatsapp.com, Kodeu QR bakal muncul yén urang kedah fokus sareng iPhone urang. Éta sacara otomatis bakal ngadeteksi na urang bakal gaduh Wéb WhatsApp kami sayogi.

jarami sababaraha hal anu penting pikeun diinget tina jasa wéb WhatsApp ieu:

  • Anjeun kedah gaduh WhatsApp Aktip dina iPhone anjeun. Upami anjeun mareuman iPhone, jasa antukna bakal dinonaktipkeun. Ieu mangrupikeun solokan anu penting dina batré sareng data.
  • Émut yén Apple henteu ngijinkeun fungsi ieu kusabab éta henteu mastikeun yén privasi anjeun dijamin.
  • Émut yén ieu mangrupikeun tweak Cydia sareng ieu salajengna ningkatkeun kamungkinan data anjeun henteu aman.

Kalayan sadayana jelas ieu, masing-masing tanggel waler pikeun panggunaan tina tweak ieu. Upami anjeun kéngingkeun tip kuring, ti saprak kuring parantos ngverifikasi yén éta jalan sareng kuring parantos kéngingkeun gambar-gambarna pikeun ngadamel tulisan, kuring parantos ngahapus tina alat kuring. Kami bakal teras ngantosan WhatsApp ngaleupaskeun hal anu resmi sareng pantes pikeun ios.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mini cenahna

    éta moal ngantep kuring nyeken kodeu, aplikasi whatsapp nabrak

    1.    Luis Padilla cenahna

      Hampura Ku ayeuna vérsi ngaropea bug anyar (1.0.2) kedah sayogi. Éta bakal langkung lami tibatan anu kuring pikir.

      1.    Josua Gonzalez  (@JGLoficial) cenahna

        Éta parantos sayogi tapi anjeun kedah nganggo Repo http://www.yourepo com / repo / markk dina vérsi repo ieu 1.0.2 sayogi

  2.   hiji hal cenahna

    Kuring henteu damel pikeun FBI, janten upami tweak éta jahat henteu kunanaon pikeun kuring. Tambih Deui, BigBoss sah

  3.   Jimmy iMac cenahna

    Ku mareuman iPhone, naha anjeun hartosna mareumanana lengkep sareng ngahurungkeun dina modeu bobo, sareng nalika anjeun mareuman komputer sareng ngahurungkeun deui, naha anjeun kedah nyeken kodeu deui?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Persis, hartosna kuring layar nganggur.

      Perkawis ngamimitian pangotéktak deui, kuring parantos nyobian nutup, tapi henteu pareum. Aya cek pikeun ngajaga sési kabuka, dina prinsipna éta kedah jalan.

  4.   chamer pineda cenahna

    hai barudak

  5.   platinum cenahna

    Kuring nembé masang vérsi 1.0.2 sareng kajadian kuring sapertos pangguna sanés, éta ngagantung nalika nyeken kode QR….

  6.   Cristian cenahna

    Abdi ogé nembé diénggalan sareng éta ngagantung nalika kuring nyandak poto. Abdi gaduh iphone 6 sareng versi whatsapp anu pang anyarna.

  7.   Ricardo cenahna

    Abdi hoyong ngajantenkeun iPad na tiasa

  8.   Ricardo cenahna

    Kuring parantos ngaunduh chorme Google dina iPad kuring tapi henteu hoyong lebetkeun halaman whatsapp anu kuring lakukeun

  9.   Daniel cenahna

    anu ti repo Bigboss tertangkap, aranjeunna kedah ngaunduh tina repo resmi, yourepo.com/repo/markk, éta tiasa leres, leres, tapi hayu, anjeun kedah gaduh telepon kalayan layar, janten henteu valid pikeun nanaon, upami anjeun meungpeuk anjeun moal tiasa ngirim pesen deui, hahaha ... ogé kumaha carita, mun layarna mah kuring ngajawab tina hapé

    1.    Luis Padilla cenahna

      The tweak di BigBoss (1.0.2) ayeuna diénggalan sareng éta tiasa dianggo kalayan saé

      1.    platinum cenahna

        Éta sami sareng sadaya vérsi, Luis… saatos anjeun mareuman layar éta dipegatkeun. Kadang-kadang butuh detik, sareng kadang peryogi 10 menit, tapi éta tungtungna putus. Mudah-mudahan pangembang tiasa ngalereskeunana.

        1.    Luis Padilla cenahna

          Kuring henteu hartosna éta, hartosna kuring meungpeuk sareng QR.

          Ngagaduhan teleponna kusabab botch anu parantos dilakukeun ku WhatsApp nganggo vérsi wéb ieu. Gawéna sapertos kieu.

          1.    platinum cenahna

            OKÉ, Kuring kantos salah paham anjeun harita.

            Kuring teu ngagaduhan masalah pisan sareng Wpp Wéb dina Xperia Z1 kuring, janten kuring nimbalankeun masalah éta sabab teu cocog kusabab sistem pembaruan aplikasi latar anu dianggo ku ios.

          2.    KrlosDki cenahna

            Éta mangrupikeun hal pikeun ngahurungkeun telepon (sabab éta jalanna sistem Wéb), sareng hal sanésna éta henteu tiasa dianggo sareng telepon sésana, anu henteu kajantenan sareng Android. Abdi sareng Platinum sareng kuring ngabayangkeun éta kusabab sababaraha sauyunan.

            1.    Jimmy iMac cenahna

              Anjeun teu ngagaduhan masalah dina xperia z1 anjeun sabab sanés sanés IOS, éta android, masalah na nyaéta iphone

              1.    platinum cenahna

                Maksad abdi yén kuring henteu ngagaduhan masalah sareng pegatkeun sambungan nalika ngahalangan terminal, janten sanés kalepatan WhatsApp Wéb, sakumaha ceuk Luis, tapi mangrupikeun kalepatan anu teu cocog. Ieu anu kuring nyoba ngajelaskeun.


              2.    Luis Padilla cenahna

                Jimmy leres. Ieu sanés perkawis sauyunan atanapi naon waé anu kedah diperbaiki ku pangembang. Nalika WhatsApp Web tiasa dianggo, perlu layar iPhone anjeun aktip, sabab nalika teu aktip, ios dina waktos anu singget mung nyésakeun sababaraha prosés aktip pikeun ngahémat batré. WhatsApp Web nganggo telepon anjeun salaku sérver, éta sambungan langsung tina komputer anjeun kana sélulér anjeun. Dina Android kuring henteu terang kumaha jalan seueur tugas, tapi dina ios sapertos kitu.


              3.    platinum cenahna

                Kuring ngajawabna di dieu sabab anjeunna henteu ngantep kuring bales langsung ka Luis dina koméntar terakhir na. Éta pisan anu kuring hartosna teu cocog …… nalika Whatsapp Web dirakit, éta TEU SESUATU sareng metode prosés anu dianggo ku ios. Kuring pikir éta henteu sesah kanggo ngartos, nyatana anjeun sadayana satuju sareng kuring, anjeun ngan ukur henteu ngartos kuring ...

                Éta sababna kuring nyarios yén dina Android éta henteu masihan masalah éta, kusabab éta mangrupikeun konsép multitasking anu sanés, anjeun tiasa milih mana prosésna sok aktip (sanés ngan ukur pikeun bewara, anu kumaha jalanna ios). Bener na, kuring ragu yén aya hal anu tiasa dihontal, saur kuring henteu gampang pikeun ngantepkeun aktip aktip dina iOS gampang pisan; sareng upami kuring tiasa ngahontal éta, kuring ngabayangkeun yén éta bakal mangaruhan kinerja terminal pisan.


  10.   David cenahna

    Anjeun teu tiasa nganggo WhatsApp Web dina iPad pikeun ngagunakeun éta anjeun peryogi komputer.

  11.   platinum cenahna

    Saatos pembaruan (anu kuring kedah ngaunduh sareng masang sacara manual tina tautan pangembang dina Twitter), éta tiasa leres, tapi éta bakal kaleungitan koneksi sareng telepon nalika anjeun ngonci ... Mugi aranjeunna tiasa ngalereskeunana, kusabab éta tugas kedah sareng layar telepon hurung salami anjeun hoyong anggo.

  12.   tulisan cenahna

    alamat wéb whatsapp lepat

  13.   net cenahna

    Pikeun ngahindarkeun éta, pasang Insomnia tina cydia, éta bakal ngaktipkeun Wi-Fi sacara permanen sanajan anjeun ngonci iPhone anjeun, sanaos éta bakal nyéépkeun seueur batré. Salam.

    1.    platinum cenahna

      Kuring parantos nyobian versi panganyarna tina Insomnia Pro dina iPhone 6+ sareng éta ogé henteu tiasa dianggo 🙁

  14.   Luismi cenahna

    negeskeun yén éta tiasa dianggo sareng paket resmi.

  15.   xlauncher cenahna

    Héi sadayana, kuring kéngingkeun néwak QR dina iphone. aya solusina?

  16.   RUBITO ®♛ (@MarioAparcero) cenahna

    Abdi nyangkut kana QR

  17.   Antoni cenahna

    vérsi pang anyarna pikeun sagalana sareng nyangkut dina kode QR

  18.   Carlos cenahna

    Pikeun idem kuring anu sami, iphone 6, kalayan versi anu pang anyarna sareng éta ngagantung saatos scanning QR

  19.   CARLOS APONTE cenahna

    HALO DIOAS ALAM KUMAHA SAYA NGALAKSEPKEUN APAAT KA IPHONE 4G UNDUH SATU JEUNG NYAJAJEUNG KAUASA TEU BISA DAFTAR JEUNG JUMLAH INI JEUNG SABARU SAHA Q TÉNÉ NGALAMAKEUN Q NGGUNAKAN WAKTU TUNGGAL KITU BISA DIÉBAH.