Activator sareng CCSettings ayeuna cocog sareng ios 8.4

jailbreak.ios.84

Salaku pasangan kuring Miguel nyarios kamari, ios 8.4 parantos janten sistem operasi Apple pikeun Alat anu calana jero na murag langkung gancang. Ngan sajam saatos diluncurkeun, jalma-jalma di 25PP ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngagaduhan parangkat lunak anu diperyogikeun pikeun jailbreak sadaya alat anu diénggalan kana ios 8.4. Henteu lami saatos kami mendakan yén deui jalma-jalma ti 25PP parantos ngamangpaatkeun padamelan TaiG pikeun luncat ka payun nyatakeun yén aranjeunna anu pangpayunna ngagaduhan jailbreak kanggo ios 8.4. 

Ninggalkeun kontropérsi, ti saprak diluncurkeun minggu kamari Jailbreak pikeun ios 8.3 seueur anu janten pangembang anu parantos ngapdet tweaks na kana vérsi anu cocog sareng jailbreak panganyarna dugi ka kamari, sateuacan ngaleupaskeun ios 8.4. Saeutik demi saeutik saminggu katukang, para pamekar ngamutahirkeun tweaks sanaos masih aya anu kedah diénggalan, anu bakal aya anu ngabayangkeun yén ios 8.4 ogé bakal rentan ka Jailbreak sareng resep ngantosan tiasa ngapdet. .

Activator sasarengan sareng CCSettings mangrupikeun anu pangpayunna ngapdet tweak deui sahingga cocog sareng ios 8.4. Sadayana sigana nunjukkeun, saatos pembaruan gancang yén tweaks ieu ngalaman, yén parobihan internal dina ios 8.4 henteu cekap ngajantenkeun aranjeunna ngeureunkeun damel sacara lengkep sareng aranjeunna ngan ukur kedah ngarobih sakedik. Ieu perhatosan anu saé kusabab sesa tweaks sigana bakal cocog sareng versi ios 8.4 terakhir dina sababaraha dinten.

Ayeuna iPhone os Kami bakal ngawartosan anjeun salaku tweaks anu paling dikenal sareng dianggo diénggalan ka ios 8.4 Supados henteu kedah parios unggal dintenna upami tweaks anu urang resep sareng paling sering urang tiasa nganggo deui dina ios versi panganyarna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul cenahna

    Activator nyarios yén éta henteu acan didukung ku ios8.4….

  2.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    Jail dilakukeun énjing ieu sareng Activator (v.1.9.3) henteu cocog sareng ios 8.4 dina waktos ayeuna. Nyatana iPhone asup kana modeu aman. Kuring anggap Ryan Petrich bakal ngeposkeun vérsi anu diénggalan dina rémo resmi na sareng anjeun bakal ningali ieu kusabab dina vérsi hayu urang sebutkeun "umum" Kuring parantos ngawartosan yén éta henteu cocog.

  3.   Joel cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring; Éta kedah di Repo anjeun, sabab kuring henteu kénging pembaruan.

  4.   Edgar cenahna

    Kuring parantos masang vérsi 1.9.4 béta 1 tina rémo resmi na, dina 5S kuring sigana yén sadaya pilihan tiasa dianggo leres kecuali tap ganda dina sensor sidik.

  5.   itony77KingQ cenahna

    http://rpetri.ch/repo/ ieu répo resmi aya dina 1.9.4 béta 1

  6.   Carlos cenahna

    Penjara ngalaksanakeun tambang ieu ka ios 8.4 sareng kusabab teu stabilitas kuring kedah deui ka ios 8.3 sareng panjara dilakukeun deui, urang kedah ngantosan saminggu kanggo sadayana balik deui ka normal kumargi panjara ios 8.4 pisan henteu stabil, teras-terasan mana anu ka modeu aman, pantes ngantosan sadayana janten normal teras diénggalan ka ios 8.4 sareng jailbreak

    1.    kenzoar cenahna

      Masalah anu kuring henteu pikir nyaéta panjara 8.4. Kuring langkung condong jadi masalah kasaluyuan sareng sababaraha aplikasi cydia

  7.   davidfpp cenahna

    Halo Kuring gaduh Penjara dina iPhone 5s ios 8.4 sadayana bade hébat tweak anu diénggalan sakedik ... salam