Alternatip Gratis Pangsaéna pikeun Swype Keyboard pikeun ios 8

kibor

Sababaraha dinten ka pengker urang ngobrol sareng anjeun ngeunaan swype, keyboard anu asalna tina séktor Android sareng yén kami cemas ngantosan di ios 8 kami, saatos ngaevaluasi sistem kerja aplikasi, hargana, anu henteu mahal, hargana 0,89 euro.

Kusabab kitu dinten ieu kami bakal nunjukkeun keyboard kiblat pihak anu tiasa dianggo ngageserkeun ramo ku keyboard pikeun milih karakter tibatan pencét éta sareng éta gratis.

SwiftKey

SwiftKey sigana teh pang populerna jeung favorit. Keyboard ieu diajar sareng adaptasi kana gaya ngetik anjeun, nalika nawiskeun prediksi koréksi diri sareng saran tina kecap. Masalahna nyaéta pikeun ieu anjeun kedah masihan anjeun aksés kana naon anu anjeun nyerat sareng, hanjakalna, kami nyerat sadaya jinis inpormasi rahasia antara sadaya aplikasi anu kami anggo. Abdi ngadamel tutorial instalasi tina keyboard ieu dimana cacad ieu disorot.

TouchPal

Ieu kibor sanés anu nganggo input gesek sareng gratis, éta ogé nyandak langkung ti 800 emoji. Kalayan sistem prediksi na éta tiasa simpen 90 persén pencét konci.

Adaptxt

Ieu sigana keyboard anu paling henteu dikenal anu henteu nyegah tina gaduhna prediksi adat diajar, ogé anu ngadukung langkung ti 90 basa. Matak ogé nambihan jalan pintas, ngajantenkeun langkung gampil sareng gancang nyerat téks ngulang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gorka BCalz cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan masalah sareng keyboard pihak katilu atanapi sacara umum.
    Abdi hoyong ngan ukur 2 kibor, Emoji sareng SwiftKey atanapi Swype (kuring nyabut Spanyol anu disertakeun sareng iPhone) nalika ngaréspon béwara interaktif, duanana dina layar konci atanapi layar utama, ngan keyboard Emoji némbongan.
    Keyboard pihak katilu henteu jalan dina kasus-kasus ieu?

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Hai Gorka,
      Éta mangrupikeun kalepatan anu teu acan dilereskeun, ningali dina forum Apple, éta nunjukkeun yén dina pembaruan 8.0.2 koreksi tina kasalahan pamatuhan keyboard pihak katilu anu biasana anjeun anggo parantos kalebet, ayeuna nalika anjeun angkat sareng lebet anjeun gaduh kibor anu anjeun tinggalkeun nalika dipilih sateuacan ditutup, tapi sigana henteu ngamungkinkeun ngaleungitkeun tipe gancang standar anu dibawa sistem, saolah-olah éta peryogi sistem pikeun ngadukung anu sanés.
      Ieu anu kuring terang, kuring miharep éta ngabantosan anjeun.
      Salam sareng hatur nuhun kanggo koméntar.

  2.   Tim Cook cenahna

    masalahna nyaéta upami sagala anu kuring tulis badé dikirim ka saha waé anu ngadamel keyboard, perry bakal ngagunakeunana….

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Henteu sadayana ngagaduhan aksés kana inpormasi anu anjeun ketik, bédana nyaéta énkripsi nalika panggunaan dianalisis dina alat. Pokokna, sadaya kibor, bahkan siri, tiasa ngirim naon anu anjeun ketik atanapi ngan ukur nenjo naon anu dikirim saatos anjeun ngetik, sapertos whatsapp.

      Ku ieu kuring ngan ukur hartosna yén urang kedah percanten yén sistemna aman sareng upami éta parantos ngaliwat ka tempat pangembang Apple, sigana panggunaan na henteu ngakibatkeun aktivitas kriminal. Upami aya anu mutuskeun yén anjeun udagan anjeun, anjeun tiasa nyumput handapeun ranjang sareng aranjeunna bakal ngantosan anjeun aya.

      Cobian teras cobian anu paling cocog pikeun panggunaan anjeun, hariwang ngeunaan sésana nalika dugi. Émut yén inpormasi spionase masif sareng teu pilih kasih sanés asalna ti nagara urang.