Aqara G3 Camera Hub, langkung lengkep teu mungkin

Urang nganalisis kaméra anyar Hub Kaméra Aqara G3, Cocog sareng Video Aman HomeKit sajaba ti platform séjénna, tur éta ngawengku sasak Zigbee sarta spésifikasi nu hese ngéléhkeun .

Ciri utama

Fitur kamar anyar Aqara a daptar spésifikasi Heboh, boh salaku kaméra, sareng dina pungsionalitas séjén anu ditawarkeun ka kami:

  • Kasaluyuan sareng HomeKit Pidio aman
  • Cocog sareng Amazon Alexa sareng Asisten Google
  • 360º médan panempoan
  • Zigbee 3.0 Hub
  • emitor infra red pikeun kadali alat
  • Rékam 2K (2304 x 1296px) (HomeKit dugi ka 1080p)
  • Sawangan peuting
  • Ngarekam di microSD (nepi ka 128GB) (teu kalebet)
  • Pangakuan raray
  • Pangenal sikep
  • Sistim alarem
  • Nyukcruk objék gerak
  • 2,4 / 5Ghz konektipitas WiFi
  • USB-C Powered (kaasup)
  • Lampu status (sayaga, streaming, dipasangkeun, pangenal sapuan)
  • Modeu Privasi

Hal kahiji anu menonjol ngeunaan kaméra ieu nyaéta desainna. Di jero kotak aya kaméra ditutupan ku leungeun baju silikon "kalayan Ceuli" anu masihan desain anu pikaresepeun. Putri kuring digambarkeun salaku "kawaii" pisan, hal anu kuring kedah milarian dina internét sareng anu kuring pikir, saleresna, ngajelaskeun desain Hub kaméra G3 ieu ogé. Upami desain ieu henteu ngayakinkeun anjeun, panutup silikon ieu tiasa dicabut, nyésakeun alat anu ngingetkeun kuring seueur Hawa, babaturan robot bodas Wall-E.

Kaasup dina kotak Hub G3 ieu nyaéta kabel USB-a ka USB-C anu dipikabutuh pikeun operasina, kitu ogé adaptor kakuatan anu diperyogikeun. Kami henteu gaduh seueur anu sanés, bahkan kode HomeKit. Kami gaduh konfigurasi kaméra QR dina aplikasi Imah ios anu dicitak dina dasar kaméra, ku kituna urang moal leungit eta. Henteu aya dukungan anu kalebet pikeun nempatkeun éta dina témbok atanapi siling, tapi benang 1/4 dina dasarna ngamungkinkeun urang pikeun adaptasi dukungan atanapi tripod pikeun kaméra.

Lamun urang nempo bagian béda tina kaméra, di hareup urang bakal manggihan lénsa utama, nu curiously kaluar-puseur, sahingga ninggalkeun spasi pikeun sensor kacaangan. Dua mikropon anu aya di sisi hareup éta nawiskeun kualitas audio anu saé. Hareup ieu dipindahkeun ka luhur jeung ka handap pikeun ngaropea widang view tina kaméra, sarta ogé kabukti lengkep dina mode "off" ninggalkeun spasi pikeun slot microSD (nepi ka 128GB) pikeun maranéhanana anu teu hayang ngagunakeun gudang di kaméra. awan.

Dina awak, hiji-hijina hal anu urang tiasa nyorot nyaéta cincin bercahaya anu warnana robih gumantung kana kaayaan kaméra. Pareum dina modeu "Disconnection", biru nalika aktip sareng beureum nalika ngarékam atanapi aya anu ningali langsung. Ku cara kieu, anu aya di sisi séjén kaméra tiasa terang upami aya anu ningali aranjeunna. LED ieu tiasa ditumpurkeun tina setélan aplikasi Aqara. Awak anu ngamungkinkeun kaméra pikeun mindahkeun ti kénca ka katuhu. Di tukang aya spiker, dimana urang tiasa ngadamel paguneman antara hiji sisi kaméra sareng anu sanésna, atanapi nganggo sistem alarem anu ditawarkeun ku kaméra ieu.

konfigurasi

Prosés setelan kaméra basajan pisan. Éta tiasa dilakukeun langsung tina aplikasi ios Home, tapi disarankeun pikeun ngalakukeunana tina aplikasi Aqara supados tiasa maksimalkeun mangpaatna. Pembaruan firmware, kontrol gerakan kaméra, deteksi sikep ... bakal dilakukeun tina aplikasi Aqara. Atoh, anjeun milih metodeu konfigurasi anu anjeun pilih, éta cukup saderhana, anjeun tiasa ningali dina pidéo dina awal ulasan.

Upami kami parantos mutuskeun pikeun ngagunakeun aplikasi Aqara pikeun nambihan kaméra ka jaringan HomeKit kami, saatos prosésna réngsé éta bakal parantos diasupkeun kana aplikasi Home. Urang tiasa tetep ngajalankeun duanana aplikasi, sanajan ieu ngandung harti yén sababaraha pungsi bakal duplikatContona, upami urang pegatkeun sambungan kaméra ti Imah, éta moal cukup pikeun nempatkeun éta dina mode "Disconnection", urang kudu indit ka aplikasi Aqara pikeun mareuman eta lajeng bakal ditumpurkeun lengkep. Kuring pribadi ngan ukur nganggo aplikasi Home sareng kuring ngan ukur ngantunkeun aplikasi Aqara pikeun apdet firmware, tapi éta bakal gumantung kana rasa sadayana.

Aqara Home, kontrol total

Pikeun kontrol total unggal sareng unggal fungsi kaméra ieu urang kedah nganggo aplikasi Aqara Home (link) ti mana urang tiasa ningali pidéo dina kualitas anu paling luhur, mindahkeun kaméra pikeun rupa-rupa widang visi, nyetél sapuan pikeun ngadeteksi, aktipkeun deteksi sato, jalma ... Sadaya rekaman tiasa disimpen dina kartu microSD sareng urang tiasa ngaunduh kana reel kami. Sababaraha fungsi henteu tiasa dianggo dina waktos anu sami, contona urang henteu tiasa ngaktipkeun pangenal raray sareng pangenal gesture dina waktos anu sami, tapi urang tiasa gaduh pangakuan wajah, jalma, sasatoan sareng gerakan aktip sakaligus. Ogé boga pangakuan sora abnormal, hal mangpaat contona pikeun ngadeteksi ceurik orok urang.

Salah sahiji fitur anu keren nyaéta deteksi sikep. Kaméra tiasa ngadeteksi sapuan sapertos tanda "ok", atanapi panangan pinuh kabuka, tanda kameunangan "V" ... Urang tiasa ngonpigurasikeun deteksi ieu supados ngan ukur aktip upami raray anu dideteksi diidentifikasi, atawa urang malah bisa mutuskeun lamun gestures ku hiji leungeun atawa duanana. Karunya nyaéta yén automation ieu anu anjeun tiasa jalankeun kedah salawasna tina jero aplikasi, anjeun moal tiasa ngaktipkeun lingkungan HomeKit kalayan sikep. Laku lampah séjén anu balik sacara mandiri ka Imah nyaéta deteksi raray atanapi dianggo salaku kadali jauh infra red. Upami anjeun ngagabungkeun sapuan sareng fungsi infra red, anjeun tiasa ngontrol AC atanapi TV nganggo kaméra sareng panangan anjeun.

Sistem alarem anu tiasa urang ciptakeun nganggo kaméra ogé pantes disebatkeun khusus. Tangtosna, éta tiasa dianggo sareng HomeKit, urang tiasa nyetél 4 modeu anu béda (di bumi, jauh ti bumi, wengi sareng pareum), tapi Urang ukur bisa numbu asesoris Aqara pikeun ngajalankeun alarm (sensor gerak, sensor panto, jsb) sareng sadayana kedah dikonpigurasi tina aplikasi Aqara, sanaos urang tiasa ngontrolana tina HomeKit. Ieu bakal janten topik anu bakal urang bahas dina pidéo khusus khusus pikeun éta.

Imah, ukur nu penting.

Salah sahiji ciri HomeKit nyaéta sadaya asesoris anu cocog, naon waé merekna, saluyu sareng fungsionalitas anu ampir sami. Ieu umumna alus, sabab lamun meuli detektor gerak, naon brand éta, anjeun terang kumaha eta bakal dianggo, tur sami lumaku pikeun kaméra. Tapi dina hal ieu téh goréng pikeun meuli G3 Camera Hub ieu, sabab urang leungit kauntungan. HomeKit henteu nganggap kualitas anu langkung luhur tibatan 1080p, atanapi gerakan kaméra, atanapi pangakuan sikep ... janten urang kedah netepkeun fitur HomeKit Secure Video, anu henteu sakedik, tapi berorientasi pisan kana panjagaan pidéo tanpa langkung seueur tambahan.

Ku nambahkeun kaméra ka aplikasi Imah urang sabenerna bakal nambahkeun 3 asesoris: kaméra, sensor gerak jeung sistem kaamanan. Kaméra ngagaduhan sadaya pungsi anu cocog sareng HomeKit Secure Video, anu hartosna urang gaduh Bewara pinter dumasar kana lokasi urang, nagara rékaman béda gumantung kana naha urang aya di imah atawa henteu, pangakuan raray, rekaman iCloud, pangakuan jalma, sato jeung kandaraan., kitu ogé bungkusan nu dikirimkeun ka panto imah, visi wengi, kamungkinan nempo video ti awan nepi ka sapuluh poé saméméhna, PiP sarta aktip pikeun iPhone, Apple Watch, iPad, Mac jeung Apple TV.

Sadaya ieu gratis salami anjeun ngontrak panyimpenan iCloud. Kalayan 50Gb anjeun tiasa nambihan kaméra, kalayan 200Gb dugi ka lima kaméra sareng upami anjeun gaduh 2Tb jumlah kaméra henteu terbatas. Éta mangrupikeun fungsi anu canggih anu umumna gaduh biaya bulanan anu signifikan, sareng kalayan HomeKit Secure Video éta "gratis". Kadé inget yen video nu disimpen di iCloud teu nyandak up spasi dina akun anjeun, sareng saatos 10 dinten aranjeunna dihapus. Anjeun tiasa ngundeur éta ka reel Anjeun iraha wae rék.

Pendapat editor

Kaméra Aqara G3 Camera Hub pasti salah sahiji anu paling lengkep dina pasaran. Kalayan kualitas pidéo 2K, fungsi Hub pikeun alat Aqara anu sanés, sistem alarem, motorisasi, pangakuan sikep, emitor infra red ... Anjeun moal mendakan kaméra anu sami di pasar. Sanaos pikeun ieu anjeun kedah nganggo aplikasi Aqara, upami aya watesan HomeKit sareng jinis alat ieu. Hargana € 155 dina Amazon (link) nempatkeun éta dina kaméra TOP anu cocog sareng HomeKit, langkung unggul tibatan modél sanésna ti pabrikan sanés kalayan kinerja anu langkung handap.

G3 kaméra Hub
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
155
  • 80%

  • G3 kaméra Hub
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • fungsi
    Penerbit: 100%
  • Nyupiran
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Visi 360º (bermotor)
  • Cocog sareng HomeKit, Alexa sareng Google Asisten
  • gudang SD
  • Pangenal raray sareng sikep
  • Hub pikeun alat Aqara

Kontra

  • fitur kawates dina. HomeKit

Naros

  • Visi 360º (bermotor)
  • Cocog sareng HomeKit, Alexa sareng Google Asisten
  • gudang SD
  • Pangenal raray sareng sikep
  • Hub pikeun alat Aqara

Kontra

  • fitur kawates dina. HomeKit

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.