Android Wear 2.0 nyangsang kadatanganana dugi ka taun payun

android-maké-2-0

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan rencana taun ayeuna ti Motorola, Huawei sareng LG, anu henteu kalebet peluncuran smartwatch anyar nganggo Android Wear. Kami henteu terang naha éta disababkeun ku desperation tina pabrik kusabab keterbatasan ditawarkeun ku Google atanapi kusabab pasar henteu ngarespon sakumaha kuduna. Nyatana sababaraha pabrik resep Huawei ngémutan ngamimitian ngagunakeun sistem operasi Samsung, Tizen dina vérsi salajengna anu diluncurkeun ka pasar.

Tapi tétéla alesan utama nyaéta tunda tina Google anu masih henteu ngagaduhan Android Wear 2.0 siap, kumargi numutkeun halaman pangembang Android Wear, versi anyar tina sistem operasi ieu moal dugi ka taun payun, nyaéta, kalayan langkung seueur fungsi tibatan anu aslina ditepikeun ku Google dina Google I / O. anu terakhir.

Google parantos ngamangpaatkeun peluncuran béta katilu Android Wear 2.0 pikeun ngembarkeun tunda vérsi akhir, anu dijadwalkeun pikeun akhir taun. Numutkeun ka Google, komunitas pamekar parantos ngalaporkeun sajumlah seueur insiden sareng bug sareng tiasa ngabenerkeun aranjeunna peryogi langkung waktos tibatan anu diarepkeun. Tapi teu dihaja, perusahaan anu aya di Mountain View bakal ngamangpaatkeun sareng nambihan fungsi-fungsi énggal sapertos kadatangan Google Play kana jam tangan, tiasa masang aplikasi sareng gim langsung tina jam tangan tanpa kedah nganggo smartphone pikeun ngalakukeunana.

Salaku tambahan, béta katilu ieu ogé nambihan paménta idin, tombol aksi énggal, réspon pinter, adaptasi kana alat anu nganggo layar sirkular… Dina waktos ayeuna sareng nalika Google ngaluncurkeun vérsi akhir, pangguna nganggo iPhone 7 atanapi iPhone 7 Plus sareng alat Android Wear ningali kumaha teu mungkin pikeun masangkeun kadua alatna sabab biasana tiasa dilakukeun dina terminal anu langkung handap. Google negeskeun yén éta parantos damel ningali naon masalahna sareng pas éta terang éta bakal nginpokeun Apple pikeun ngajawab masalah di antara aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.