Space Marshals 2, saé janten langkung saé

angkasa-angkatan-2

Éta mangrupikeun salah sahiji gim anu pangsaéna dina taun ka tukang, sareng taun ieu sekuelna henteu tiasa kirang. Space Marshals 2 ayeuna sayogi di App Store sareng sumping pikeun neraskeun kasenangan jalma anu maénkeun bagian kahiji, sareng bérés ngayakinkeun jalma-jalma anu henteu nyobian. Spasi kulon ieu janten klasik di App Store anu ogé nolak ragrag kana mode pameseran terintegrasi sareng modél freemium anu ngabahekeun gim. Anjeun mayar sakali sareng anjeun maénkeun sadayana gim, sadaya tingkatan sareng sadaya pilihan na. Upami anjeun badé maju atanapi kéngingkeun senjata anyar, anjeun kedah milari nyalira, ngéléhkeun tingkatna, sareng henteu jalan pintas anu sanés. 

angkasa-marshals-2-03

Jalma anu mikir yén Space Marshals 2 mangrupikeun tukang nembak deui pikeun nambihan katalog kalepatan pisan. Gimna jauh tina 'pamotretan non-stop', sareng upami anjeun nangkep anjeun gaduh sakedik kasempetan pikeun ngéléhkeun tingkat éta. Anjeun kedah ngarencanakeun stratégi, cobi henteu ngahudangkeun para waspada, nyandak jalan-jalan pikeun ngahontal tujuan anjeun ku cara paling saderhana, komo nganggo panangan anjeun ngaleungitkeun saingan, hatur nuhun kana mode serangan siluman anyar anu moal memicu alarm. Komo nalika nganggo senjata anjeun, anjeun kedah milih anu hadé: langkung saé ngagaduhan senjata anu ngamungkinkeun anjeun némbak kalayan presisi dina jarak anu jauh, atanapi naha langkung saé ngagaduhan péstol anu leutik sareng kirang ribut anu henteu ngahudangkeun kacurigaan?

angkasa-marshals-2-01

Sanaos sigana, gim henteu kagolongkeun kasusah ekstrim anu tungtungna ngabosankeun staf, jauh ti éta. Kalayan sakedik sirah sareng sakapeung usaha tambahan, ngéléhkeun tingkat na kawilang lumayan, bahkan ngahontal skor maksimum anu ditawarkeun ku senjata sareng perlindungan anyar. Sésa fitur? Anjeun kedah ngumpulkeun amunisi atanapi anjeun bakal gancang béak, nalika tatu anjeun sareng ngeusian deui tameng anjeun, teu aya anu énggal di dieu. Sugan ieu mangrupikeun hiji-hijina "kagagalan" Space Marshals 2, anu mirip pisan sareng bagian kahijina, kalayan sakedik anu anyar kecuali pikeun dunya sareng tingkat anu anyar, sanaos leres yén sababaraha anu parantos ditambihan parantos ningkat pikeun ningkatkeun deui. Sanaos nyayogikeun ieu salaku kagagalan ngemutan kasuksésan anu tiheula, éta masih rada résiko. A kedah diunduh pikeun anu resep kana pidéo anu saé dina iPhone sareng iPad na, dijamin hiburan.

Space Marshals 2 (AppStore Link)
Spasi Marékét 24,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.