Ayeuna anjeun tiasa mampir ka Toko Apple sareng nyandak Paket Batre MagSafe

Nya, parantos aya batré MagSafe pikeun iPhone 12 di stock di toko Apple. Janten anjeun gaduh 109 Euro dina saku anjeun sareng anjeun ngalangkungan Apple Store, anjeun ayeuna tiasa lebet sareng kaluar sareng batréna napel dina iPhone 12 anjeun.

Janten anjeun tiasa nganggo anu énggal Batré MagSafe dina kantong anjeun atanapi ransel, sareng nalika iPhone 12 anjeun ngingetkeun anjeun ngeunaan batréna low, "clack" anjeun pencét batré MagSafe ti tukang sareng neraskeun hirup anjeun tanpa masalah ... salami anjeun nyandak éta dieusi, tangtosna ...

Paket Batre MagSafe anu nembé dileupaskeun pikeun iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro sareng iPhone 12 Pro Max ayeuna sayogi kanggo di toko di Toko Apple di sababaraha nagara sareng daérah saalam dunya, kalebet Spanyol.

Pelanggan Apple di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Uni Éropa, Australia, Jepang, sareng Cina ayeuna tiasa mesen batré MagSafe dina halaman wéb Apple atanapi dina aplikasi Apple Store sareng candak di Apple Store anjeun anu pang caketna, sabab aranjeunna parantos gaduh saham.

Penjemputan toko tiasa janten cara anu paling gancang pikeun miceun batré sapertos kitu, sabab pesen surat sareng agénsi tiasa nyandak sababaraha dinten atanapi bahkan minggu.

«Angkat di toko» solusi anu paling gancang

Harga di euro 109 Di Spanyol, batré MagSafe sacara magnetik napel na bagian tukang tina iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro atanapi iPhone 12 Pro Max, nyayogikeun waktos tambahan umur batréna.

Apple nyarios batréna tiasa ngecas iPhone sacara nirkabel dugi ka 5W nyalira, atanapi dugi ka 15W nalika batréna nyambung kana adaptor listrik 20W atanapi langkung luhur nganggo kabel Kilat ka USB-C.

Éta solusina Resmi Apple pikeun batré tambahan anu cocog sareng MagSafe anu sacara magnetik "nempel" kana iPhone 12. Tapi pastina sanés hiji-hijina batréna MagSafe-kompatibel di ditu. Merk katilu parantos gaduh, sadayana, kalayan kapasitas anu langkung ageung sareng harga anu langkung handap. Tapi tangtosna, aranjeunna henteu ngagaduhan apel anu gigit dicitak dina na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.