Anjeun ayeuna tiasa nganggo kartu Banco Mediolanum dina Apple Pay

Apple Pay ayeuna sayogi kalayan kartu ti langkung ti 20 bank di Spanyol sareng hiji deui ti Abdi diperhatoskeun.

Banco Mediolanum parantos ngagaduhan Apple Pay sareng anjeun tiasa aktipkeun ayeuna.

Sistem pamayaran kartu pikeun alat Apple kami, Apple PayÉta parantos aya sareng kami ti saprak 1 Désémber 2016 yén Banco Santander ngaktipkeunana.

Saprak harita, Apple Pay parantos ngembang sareng parantos gaduh bank Spanyol utama, ogé seueur jasa kauangan anu sanés.

kiwari anjeun ayeuna tiasa nganggo kartu Banco Mediolanum anjeun. Émut yén pikeun nambihan kartu dina Apple Pay dina iPhone kami tiasa dilakukeun ku sababaraha cara:

- Tina aplikasi Wallet, ngagunakeun prosés anu nungtun urang ku ngaklik ikon + di katuhu luhur.

- Tina Setélan iPhone, dina "Wallet sareng Apple Pay". Di dinya urang tiasa "Tambahkeun kartu".

- Tina aplikasi bank Kami biasana gaduh tautan pikeun ngaktipkeun kartu dina Apple Pay atanapi bahkan ti halaman wéb anjeun.

Prosésna saderhana pisan. Lebetkeun data (nganggo kaméra atanapi sacara manual) sareng konpirmasi aktivasina, biasana ku muka aplikasi bank atanapi ku SMS konfirmasi.

Ogé, anjeun tiasa nonton pidéo Banco Mediolanum anu ngajelaskeun kumaha cara ngalakukeun éta sacara visual.

Pikeun nambihan kartu kana Apple Watch urang, urang kedah kana aplikasi Watch dina iPhone urang. Di dinya, geser kana "Wallet sareng Apple Pay" sareng nambihan kartu énggal, cara anu sami pikeun iPhone.

Henteu ngan ukur Banco Medialanum anu parantos diaktipkeun dinten ayeuna, bank-bank sanésna, sapertos N26, parantos diaktipkeun di nagara sanés. Dina hal ieu, N26 ayeuna sayogi di Inggris (sareng di Spanyol parantos lami parantos aktip).

Di Spanyol kami ngan ukur gaduh hiji bank ageung pikeun wani nganggo Apple Pay, ING, sareng sigana tungtungna bakal ngalakukeun éta. Y, Sanaos parantos dikonfirmasi, urang henteu terang iraha Apple Pay bakal sayogi di ING.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.