tvOS, kasempetan anyar pikeun program

apel-tv-4-generasi

Apple TV anyar tungtungna ngagaduhan kamampuan masang aplikasi berkat App Store na nyalira. Hatur nuhun kana ieu, "set top box" Apple bakal janten pusat média anu hadé sareng platform permainan video anu saé, tapi ogé seueur kamungkinan sanésna, berkat tombol kontrol na ku sensor gerak sareng trackpad bawaan anu ngamungkinkeun anjeun navigasi ngaliwatan ménu ku cara anu jauh langkung alami sareng saderhana tibatan anu biasa dilakukeun ku SmartTV sareng tombol kontrol na. Kalayan platform na nyalira, disebat tvOS, Apple parantos sayogi pikeun pangembang alat anu diperyogikeun pikeun ngamimitian adaptasi aplikasi anu tos aya atanapi nyiptakeunana ti mimiti. Naha anjeun hoyong diajar pamrograman pikeun nyiptakeun aplikasi anjeun nyalira pikeun Apple TV?

Platform anyar mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pamekar, sabab bakal aya sababaraha aplikasi anu sayogi nalika diluncurkeun, anu hartosna aplikasi anjeun bakal langkung saé sareng ogé bakal langkung mangaruhan kana média tibatan parantos aya toko aplikasi anu sampurna didamel ku jutaan aplikasi dina katalog na. Apple ngajantenkeun alat-alat na biasana pikeun pangembang pikeun ngagampangkeun padamelanana, tapi éta ogé penting gaduh alat éksternal anu sanés pikeun nungtun anjeun dina léngkah-léngkah munggaran dina platform anyar ieu.

Di Tutellus kami parantos mendakan salah sahiji program program anu munggaran pikeun tvOS anu sayogi dina internét sareng dina basa Spanyol. "Tangtu bubuka dina tvOS" ieu anu ayeuna sayogi parantos praktis pisan, nganggo conto sareng aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun diajar program pikeun platform Apple anyar ieu. Kreator na ayeuna nawiskeun promosi khusus anu anjeun tiasa daptar di dinya ku pangirangan 50% tina harga akhir na. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi sareng ngamangpaatkeun promosi 50% ieu, anjeun ngan ukur kedah pencét link ieu pikeun ngakses halaman resmi kursus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.