Upami anjeun henteu hoyong kaleungitan Pensil Apple anjeun, Magnet mangrupikeun jalan kaluar anjeun

magent-case-with-magnet-apple-pensil

Peluncuran Apple Pencil, stilus anyar anu ngamungkinkeun urang ngagambar sareng nyerat dina iPad Pro saolah-olah mangrupikeun lambaran kertas, mangrupikeun révolusi dina dunya desain sareng cara urang biasa ngamangpaatkeun paranti. Sanaos aksésoris anu mahal, éta ngaleuwihan 100 euro, Apple henteu acan mikirkeun solusi iraha waé urang supados henteu kaleungitan aksésori anu mahal ieu nalika urang kedah nyandak éta babarengan sareng iPad Pro urang. Jelas yén urang tiasa nyimpen éta dina ransel anu kami anggo pikeun ngangkut iPad upami éta masalah. Upami urang henteu ngan ukur nyangking dina panangan urang, urang kedah ati-ati dimana urang nyimpen éta supados henteu hancur upami urang hilap yén urang nyandak kana saku sareng ...

Magnet mangrupikeun jalan kaluar tina masalah ieu, masalah anu Apple henteu kaganggu pikeun dicobian. Magnate mangrupikeun leungeun baju magnét pikeun Apple Pencil éta bakal lengket kana alat ku magnet sapertos Smart Case sareng Smart Cover. Moxiware, pabrik aksésori ieu, ogé ngémutan sababaraha warna pikeun sampulna, ku kituna urang tiasa ngarobih Pensil Apple salian ti éta napel na iPad Pro.

Sakumaha urang tiasa tingali dina pidéo éta, cengkramanana langkung kuat, anu bakal nyegah aranjeunna ngan saukur jalan-jalan sareng iPad Pro dina panangan tina teu dihaja murag. Tapi ogé hindari kaleungitan urang ogé ngajaga alat tina goresan atanapi ragrag yén alat tiasa sangsara nalika ngangkut atanapi nalika nganggona normal. Aksésori ieu hargana $ 16,95 sareng sayogi dina rupa-rupa warna, warna anu tiasa cocog sareng kasus anu urang anggo sareng iPad urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Royal GP cenahna

    Hargana kedah ditambihan kiriman. Éta tetep sakitar 20 euro. Kuring parantos naros pikeun anu ningali kumaha jalanna. Nanging, sigana rada mahal….